Emne nr.: 130-G51729
Emne nr.: 130-G51729

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien i fællesskab. Lej en feriebolig og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser I kan glæde jer til, kan I begynde at glæde jer til turen.

Det har rigtig stor betydning, at du får så stor en mængde af ferieboliger at vælge mellem, når du har søgt efter ”billig feriebolig nyborg”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Din søgning efter ”billig feriebolig nyborg” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Du er nemlig landet på den side, der giver dig det største udvalg af billige ferieboliger.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en dejlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de ferieoplevelser, Nyborg byder på. Og selvfølgelig også til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Antallet af billige ferieboliger svinger meget i årets løb. Der er altid færrest hen over sommeren og i skolernes øvrige ferier. Du skal derfor have heldet med dig for at finde en feriebolig til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld er der en stor mængde at vælge mellem, når ankomstdatoen falder uden for højsæsonen.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Desuden har den type ferieboliger, der ligger i det ferieområde du har valgt, betydning for priserne. Hvis det f.eks. er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det øge den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I situationer, hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, er det vores anbefaling, at du udvider det område, du søger i. Herved øger du nemlig mængden af de ferieboliger, som indgår i søgningen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Strandene ved Nyborg er særdeles velegnede for familier med børn. Her finder I nogle af de skønneste strande i Danmark.

Ca. 20 km fra Nyborg ligger Kerteminde, hvor hele familien kan have stor fornøjelse af et besøg i Fjord&Bælt oplevelsescentret. Den spændende verden i fjord og bælt kan her bl.a. opleves i en undervandstunnel, hvor man kommer helt tæt på livet under havoverfladen.

Nyborg er en spændende by at besøge. Her kan man bl.a. opleve det fascinerende samspil mellem smukke historiske bygninger og ultra moderne byggerier.

Nyborg Slot er et fascinerende stykke Danmarkshistorie, som man kan bruge mange timer på.

Vor Frue Kirke i Nyborg er en af byens absolutte højdepunkter. Der er fri entre til den smukke lyse kirke, der er udsmykket med utallige historiske genstande.

I Kerteminde ligger også Vikingemuseet Ladby, hvor man får et spændende indblik i vores forfædres liv og færden.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker din feriebolig til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige krav til den feriebolig, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 9 sommerhuse