Er det tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er et sommerhus med egen pool det helt rigtige valg. Sådan et sommerhus får du, hvis du beslutter dig for at leje et sommerhus med luksusindretning. Her vil I tilbringe mange herlige timer sammen.

Sommerhuse med luksusindretning er en meget efterspurgt ferieform. Af samme grund kan denne form for sommerhuse hurtigt være booket op til ferier og helligdage. Vær derfor ude så tidligt som muligt med bookingen af jeres luksus sommerhus, så får I det største udvalg at vælge mellem - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Et sommerhus er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden hundrede procent jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I kunne tænke jer. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mange vælger at komme tilbage til Nyborg, når de først en gang har holdt ferie her. Den afslappende atmosfære, de skønne sandstrande, det store udvalg af seværdigheder og aktiviteter rækker til mere end en ferie.

Er I vilde med blomster og planter, er Langeskov Planteskole værd at kigge nærmere på. Den skønne botaniske have er et populært udflugtsmål.

Planlægger I en skovtur, er Christianslund Skoven et rigtig godt valg. Her er også en hundeskov med agilitybane og andre faciliteter.

Nyborg Slot, der stammer tilbage fra den tidlige middelalder, er en af byens store seværdigheder. Slottet rummer et museum, men også dets ydre er bestemt værd at kigge nærmere på.

Vor Frue Kirke i Nyborg er en af byens absolutte højdepunkter. Der er fri entre til den smukke lyse kirke, der er udsmykket med utallige historiske genstande.

Kan I lide at færdes ude i naturen, vil I synes om at holde ferie i Nyborg. Her venter jer mange skønne timer og oplevelser bl.a. ved vandet og i skovene.

Volden omkring Nyborg Slot danner rammen om Danmarks ældste friluftsteater, nemlig Nyborg Voldspil. Her kan man opleve musicals og operetter i de smukkeste omgivelser.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 0 sommerhuse