Halvøen Hindsholm er omgivet af Storebælt, Kattegat og Odense Fjord. Istiderne har sat deres interessante spor og efterladt halvøen med det mest utrolige landskab. Klimaet er mildere, lyset fantastisk, solskinstimerne flere end gns. i Danmark og udsigten fra badestrandene unik. Vikingerne har også været her og kan opleves på museet. Lær havets fisk og dyreliv at kende over og under vandet.
Vælg mellem 39 sommerhuse
Velholdt feriehus til 6 personer beliggende på en helt ugenert grund i det naturskønne Hindsholm med udsigt til Storebælt samt Romsø.
Velholdt feriehus til 6 personer beliggende på en helt ugenert grund i det naturskønne Hindsholm med udsigt til Storebælt samt Romsø. Der er ingen naboer og helt fredeligt. Naturgrund med store træer. I gåafstand ligger Bøgebjerg Strand med godt badevand. Emne nr. 084-M66852

Hindsholm har alt det, der skal til et rigt dyre- og fugleliv; En varieret natur med store bakker og flade enge, øhav og stejle klinter, skove og dejlige strande. Landskabet er også perfekt til oplevelser på cykel- eller vandreture. Kort kan fås på turistbureauet i Kerteminde, hvor I også kan leje cykler. Der er udsigtspunkter overalt, f.eks. på den 58 m. høje Munkebo bakke, hvorfra I kan se både land og vand. Læg vejen forbi de små hyggelige landsbyer med bindingsværkshuse, fine kirker og skønne herregårde, bl.a. Hverringe Gods. Godset er en smuk trelænget herregård omgivet af en bred voldgrav og er et imponerende syn. Blandt kirkerne kan anbefales at besøge Stubberup og Dalby kirke.

En af de smukkeste strande på Hindsholm er Bøgebjerg Strand. Udsigten over Storebælt og Romsø er noget helt for sig, og det er muligt at slå sig ned med stole og bord på forstranden og nyde solen, udsigten og lyden af havet. Mod nord er der sten på stranden, men mod syd er der sandstrand og en badebro, hvor børnene kan hygge sig med at fange krabber. Sandet er egnet til bygning af sandslotte, der er beachvolley bane til de større legebørn og en kæmpe vandtrampolin ud for Camp Hverringe. Her er der også etableret en undervandssti, der er markeret med dykkerflag. Undervandsstien er fuld af oplevelser.

Der venter jer mange flere oplevelser med havets dyr hos Fjord&Bælt. Også her kan I blive klogere på livet i det blå univers, klappe en krabbe, føle en søstjerne og en fladfisk og gå på opdagelse på havbunden. Fjord&Bælt er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution og ligger ved indsejlingen til Kerteminde fjord. Kom helt tæt på små hvaler, marsvin og legesyge sæler.

Hindsholm er et sandt eldorado for lystfiskere. Der findes gode fiskepladser bl.a. ved Bøgebjerg, ved Jøvet og Midskov i Dalby Bugt. Havet er fyldt med store flotte havørreder, men også fladfisk, torsk og hornfisk i sæsonen.

Hindsholm kaldes også Fyns Skagen pga. det helt særlige lys, der skabes på steder, der er omgivet af vand. Lyset har sammen med den særprægede natur, freden og de uforstyrrede omgivelser tiltrukket mange kunstnere. Derfor er der fremstilling af smykker, keramik, malerier og meget mere på egnen og mange spændende gallerier, som f.eks. Solvognen og Galleri Nordskov.

På Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde Fjord kan I besøge Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Skibet ligger i en genopført gravhøj på det sted, hvor den blev fundet i 1935. Arkæologiske undersøgelser har fastslået, at vikingeskibet blev trukket op på land omkring år 925. Den døde stormand blev derefter begravet i skibet sammen med sine heste, hunde og andet kostbart gods. Både museumsbygningen og højen med vikingeskibsgraven er handicapvenligt indrettet med ramper og for museumsbygningens vedkommende elevator.

Gå ikke glip af et besøg i købstaden Kerteminde med velbevarede historiske bindingsværksbygninger og charmerende gader med brosten og stokroser. Byen har gode shopping muligheder og et mangfoldigt udbud af spisesteder. Her er højt til loftet og en særlig atmosfære på havnen. I bymidten arrangeres der loppemarked, festivaler, vikingemarked og andre spændende aktiviteter.

Kerteminde Minigolf ligger tæt ved strand og marina og kun få minutters gang fra byens centrum. Den fine 12 hullers bane er en god udfordring for hele familien. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er Munkebo Svømmehal et godt bud på god underholdning, ligesom der er fitness og bowling i idrætscentret.

Privat sommerhusudlejning på Hindsholm - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning på Hindsholm er privat ejede. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus på Hindsholm. Når du beslutter at leje sommerhus privat på Hindsholm hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning på Hindsholm? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat på Hindsholm hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje på Hindsholm
Her finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse på Hindsholm. Feline har samlet sommerhuse på Hindsholm fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig let at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje på Hindsholm på ét sted!

Leje af sommerhus på Hindsholm med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus på Hindsholm med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning på Hindsholm er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Hindsholm nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Hindsholm - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus på Hindsholm. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Hindsholm. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Hindsholm hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Hindsholm her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus på Hindsholm, et feriehus på Hindsholm eller en feriebolig på Hindsholm er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie på Hindsholm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Hindsholm nu!

Vælg mellem 39 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Østfyn

    Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
    sommerhus østfyn_160-E2104
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.