Hesselager er skønt område med en børnevenlig strand og et tropisk badeland som børnene vil elske. Tag på rundvisning på Glorup Herregård og se de flotte bygninger og parken med den idylliske sø. Oplev også Danmarks største sten, som er 10 meter højj, knap 46 meter bred og som vejer 1.000 tons.
Vælg mellem 21 sommerhuse
Hyggeligt og velholdt sommerhus til 4 personer beliggende i sommerhusområdet Bøsøre ud til Storebælt og syd for Nyborg.
Hyggeligt og velholdt sommerhus til 4 personer beliggende i sommerhusområdet Bøsøre ud til Storebælt og syd for Nyborg. Fra huset er der kort afstand til stranden, som også byder på gode fiskemuligheder. Der er en nærliggende campingplads med bl.a. indendørs badeland, restaurant og indkøbsmuligheder. Emne nr. 130-G53238.

Sommerhus Hesselager

Hesselager er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde, som ligger på den sydøstlige del af Fyn. Hovedparten af husene ligger ved Bøsøre, mens en mindre del er beliggende i Revsøre, lidt længere mod nord.

Bøsøre strand er en dejlig sandstrand, som er rigtigt velegnet for børnefamilier, fordi vandet er roligt og lavt. Her har I alverdens tid til hinanden. Glæd jer til nogle hyggelige timer sammen med børnene. Leg og sop i vandkanten, gå en tur ud på badebroen og hyg jer i det varme sand under en skyfri, blå himmel.

Skulle vejret svigte, eller hvis børnene synes der skal mere fart over feltet, vil de simpelthen elske en tur i det store, tropiske badeland, som findes ved Bøsøre.

Et besøg på det smukke og meget velholdte Glorup herregård, som har rødder flere århundreder tilbage, er en oplagt ide. I sommerhalvåret (fra maj til september) er der mulighed for at tage på rundvisning med en historiker, som fortæller om stedet. De flotte bygninger, parken og slotssøen er en fryd for øjet.

Glorup Herregård set fra slotssøen_foto_igor zyx
Glorup Herregård set fra slotssøen. Foto: Igor Zyx.

Lokalområdet byder desuden på chancen for at se den største sten, som findes i Danmark. Som alle kære børn, har flere navne og er kendt som Damestenen, Dammestenen og Hesselagerstenen.

Hvad end man nu vælger at kalde den, er den røde og grå sten et imponerende syn. Den er 10 meter høj, måler næste 46 meter i diameter og vejer ikke mindre end 1.000 tons. Den stammer egentlig fra det sydlige Sverige, men blev ført til Hesselager under den sidste istid.

Du kan læse mere om seværdigheder, attraktioner og begivenheder på Sydfyn på www.visitsvendborg.dk.

Leje af sommerhus Hesselager med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Hesselager med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Hesselager har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Hesselager nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hesselager - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Hesselager. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hesselager. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hesselager hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hesselager her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Hesselager, et feriehus Hesselager eller en feriebolig Hesselager er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Hesselager til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hesselager nu!

Vælg mellem 21 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Et fuldstændigt fantastisk område med mulighed for gode gå ture. En vild god udsigt fra sommerhuset og en dejlig strand
Revsøre/Bøsøre
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Ud til vandet
Revsøre Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Skønt område og meget roligt
Revsøre Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Dårlig badestrand
Bøsøre
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Dejligt med udsigt til vand
Lundeborg

Andre artikler

  1. Sommerhus Østfyn

    Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
    sommerhus østfyn_160-E2104
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S