Besøger I Nyborg, vil I opleve at træde tilbage i Danmarks historien. Den smukke gamle købstad er Danmarks første hovedstad, og her blev landets første grundlov håndfæstet. Ta' med på guidede ture i byen, på slottet og til Sprogø, hyg jer på de smukke naturlegepladser og den dejlige strand, lej en båd og ta' på fisketur på Storebælt, eller lej cykler og kør på opdagelse i det skønne landskab.
Vælg mellem 12 sommerhuse
Dejligt renoveret træsommerhus til 6 personer med en ugenert lukket havet i Kerteminde.
Dejligt renoveret træsommerhus til 6 personer med en ugenert lukket have, beliggende tæt ved en af Fyns bedste badestrande i Nyborg og 2 km fra centrum af byen. Emne nr. 084-M66296

Nyborg kaldes også Danmarks Riges Hjerte. Byen emmer af middelalder med Nyborg Slot, der er Nordens ældste kongeborg fra 1100-tallet, kirken fra 1300-tallet, det smukke vandtårn og meget, meget mere. Ta’ med på en gratis guidet tur rundt i den gamle fæstningsby og hør om nogle af de spændende ting, som har præget byen i århundreder. Efter Svenskekrigen i 1650'erne blev Nyborg udvalgt som en af rigets væsentlige fæstninger. Vandtårnet på Dronningens Bastion er fra år 1899 og er et unikt eksempel på datidens industrielle byggeri derved, at vandinstallationerne stort set er intakte, og tårnet er det eneste i Danmark af sin slags.

Borgmestergården i Nyborg har en lokalhistorisk samling i en velbevaret købmandsgård fra renæssancen. Udstillingen rummer møbler i barok- og empirestil, bondestue med indbo, håndværkerredskaber, legetøj, urmager- og malerværksted, dyrlægeapotek, skolestue, våbensamling m.m. Dyrehave Møllen er med sine 25 meter og 7 etager en af Danmarks højeste vindmøller. Ta’ også med på en tur rundt på Nyborg Slot – hør nærmere på turistbureauet.

Den hyggelige gamle købstads mange butikker er et fint sted at shoppe. Gallerierne udstiller værker af dygtige lokale kunstnere, og her findes velassorterede genbrugsbutikker med retro design og antikviteter.

Trænger I til en pause fra bylivet, kan I tilbringe hyggelige timer med tid til hinanden på byens skønne legepladser. Strandvænget Park og legeplads, der i 2012 blevet valgt til Danmarks bedste legeplads, har masser af udfoldelsesmuligheder som balancebomme og klatrestativer, men også dyrefolde med kaniner, geder, høns og ænder. Bålpladser og borde/bænke indbyder til at lave jeres egen mad på stedet eller nyde den medbragte madkurv. Parken er på 16 ha. og ligger uforstyrret ned til Storebælt med direkte adgang til en børnevenlig strand. Her er sanseoplevelser for både store og små, og terrænet er meget varieret med et fascinerende flor af blomster og planter. Parken har over 4 km handicapvenlige stier. Bondemosen ligger som en oase lige midt i et stort parcelhuskvarter. Mosen afgræsses stadig med kvæg og heste, som i de seneste århundreder, og byder på et enestående fugleliv og blomstervæld. I den nordøstlige del af Bondemosen er der indrettet en naturlegeplads med trælegeredskaber, jordbunker, et vandløb, shelters og bålplads. Der er også mulighed for at gå på opdagelse og mærke freden og roen i skoven.

Ved Storebæltsbroen ligger Fyns Badestrand, der er en af de bredeste på Fyn. Det er en dejlig stor strand med masser af sand og sandbund, og man skal ikke ret langt ud, før der er dybt nok til en svømmetur. Livreddertårne på stranden er bemandet i juli og august i tidsrummet kl. 11.00 - 19.00. Stranden har fine faciliteter som toilet, p-plads, rampe til kørestolsbrugere og kiosk. I kan også snuppe en dukkert i Nyborg Svømme- og Badeland. Her er 25 m. bassiner, vipper, legeredskaber til børnene, rutsjebane, varmtvands bassin til børn, sauna og et handicap-indrettet bassin med varmere vand.

Nyborg Marina ligger idyllisk i bunden af Nyborg Fjord tæt på bymidten. Her kan I leje cykler og både. I kan enten fiske fra de fine fiskepladser langs Fyns kyst eller tage en båd ud i Storebælt eller blot sejle en afslappende tur ud til den smukke Sprogø. Ønsker I ikke selv at sejle dertil, arrangeres guidede ture til øen. Sprogø er fredet og helt enestående med unik flora og fauna, historiske fortidsminder og moderne tekniske installationer.

Privat sommerhusudlejning i Nyborg - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Nyborg har private ejere. Derfor kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Nyborg. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Nyborg hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Nyborg? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Nyborg hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Nyborg
På denne portal finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Nyborg. Vi har samlet sommerhuse i Nyborg fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Nyborg på ét sted!

Leje af sommerhus i Nyborg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Nyborg med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Nyborg på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Nyborg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Nyborg - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Nyborg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Nyborg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Nyborg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nyborg her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nyborg, et feriehus i Nyborg eller en feriebolig i Nyborg er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Nyborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nyborg nu!

Vælg mellem 12 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Nyborg

Andre artikler

  1. Sommerhus Østfyn

    Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
    sommerhus østfyn_160-E2104
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.