Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Munkebo.
Vælg mellem 65 sommerhuse Destinationer under Østfyn
langtidsleje sommerhus munkebo
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Munkebo.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Munkebo - vi har løsningen!

Feline Holidays har når som helst det største udvalg af sommerhuse i og i nærheden af Munkebo. Vi har mange års erfaring med at finde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser alle opgaver med fuldtfokus på de individuelle behov der altid vil være tilstede, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du foran en større ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Det er muligt at booke op til 5 uger direkte over nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Munkebo, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så kontakt os telefonisk eller via mail. Det samme gælder selvfølgelig også hvis du har konkrete ønsker eller behov. Vi har lavet rigtig mange individuelle løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 65 sommerhuse

Andre artikler om Østfyn

Vis alle artikler om Østfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S