Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Mesinge.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Østfyn
langtidsleje sommerhus mesinge
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Mesinge.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Mesinge - vi har løsningen!

Feline Holidays har når som helst den største mængde af sommerhuse i og omkring Mesinge. Vi har årelang erfaring med at udarbejde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være tilstede, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne slags opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Mesinge, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så kontakt os. Det samme gælder naturligvis også hvis du har konkrete ønsker. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og vi kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Østfyn

Vis alle artikler om Østfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S