Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Kolding.
Vælg mellem 91 sommerhuse Destinationer under Østjylland
langtidsleje sommerhus kolding
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Kolding.

Langtidsleje af sommerhus ved Kolding – vi har løsningen!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse ved Kolding. Samtidig har vi mange års erfaring i at lave særligt tilpassede og 100 % individuelle løsninger omkring langtidsudlejning.

Derfor er vi den oplagte partner, når du har behov for at langtidsleje et sommerhus ved Kolding.

Binderup og Hejlsminde er de to sommerhusområder, som ligger tættest på Kolding. Båring Vig på Fyn kan også være en mulighed; køreturen ad motorvejen til Kolding tager ikke ret lang tid.

Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger når som helst

Såfremt du har behov for at langtidsleje et sommerhus ved Kolding i op til og med 5 uger, kan du foretage bookingen direkte over nettet – når som helst det passer dig. Enkelt og sikkert.

Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Binderup, som kan lejes i 5 uger, på denne side

Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Hejlsminde, som kan lejes i 5 uger, på denne side

Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse ved Båring Vig, som kan lejes i 5 uger, på denne side

Hvis du har spørgsmål, hvis du har særlige ønsker, eller hvis du bare ikke synes du kan finde det helt rigtige sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Intet problem, det finder vi ud af. Vi har behandlet en hel del henvendelse omkring langtidsleje af et sommerhus ved Kolding i forbindelse med forsikringsskader. Der er typisk tale om brand, vandskade, skimmelsvamp og bekæmpelse af rotter eller andre skadedyr.

Pointen er at der er behov for genhusning på en god, hurtig og omkostningseffektiv måde. Det er netop det vi leverer. Så snart vi kender dine ønsker og krav undersøger vi mulighederne, og vender hurtigt tilbage med et fornuftigt løsningsforslag, som du kan tage stilling til.

Du kan også stå i en situation hvor dit firma har fået en ordre på at løse en større opgave, som vil strække sig over en længere periode. Det er derfor nødvendigt at finde midlertidig indkvartering til dine medarbejdere.

Uanset om du skal bruge et eller flere sommerhuse, og uanset hvilken periode der er tale om, er vi klar til at finde en hurtig, fornuftig og omkostningseffektiv løsning.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at løse dit behov for at langtidsleje et sommerhus ved Kolding.

Vælg mellem 91 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler