Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Fyns Hoved.
Vælg mellem 6 sommerhuse Destinationer under Østfyn
langtidsleje sommerhus fyns hoved
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Fyns Hoved.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Fyns Hoved - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udbud af sommerhuse i og i nærheden af Fyns Hoved. Vi har årelang erfaring med at udarbejde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid er, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der gør, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Fyns Hoved, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så kontakt os. Det gælder naturligvis også hvis du har specifikke ønsker eller behov. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og vi kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 6 sommerhuse

Andre artikler om Østfyn

Vis alle artikler om Østfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S