Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus på Djursland.
Vælg mellem 1.187 sommerhuse Destinationer under Djursland
langtidsleje sommerhus djursland
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus på Djursland .

Langtidsleje af sommerhus på Djursland – vi har løsningen!

Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse på Djursland – dag ind og dag ud, hele året rundt. Samtidig har vi igennem mange år opbygget stor erfaring med at lave 100% individuelle og nøje tilpassede løsning omkring langtidsudlejning.

Vi udlejer sommerhuse på hele Djursland, og har derfor alle muligheder for at opfylde dine ønsker i forhold til beliggenhed.

På den baggrund er vi det helt rigtige valg, når behovet for at langtidsleje et sommerhus på Djursland melder sig.

Du kan booke op til 5 uger på nettet

Såfremt du har brug for at langtidsleje et sommerhus på Djursland i op til og med 5 uger, kan det lade sig gøre at foretage bookingen direkte over nettet. Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse på Djursland, som du kan leje i 5 uger, på denne side.

Hvis du ikke umiddelbart kan finde et sommerhus der lever op til dine krav, eller hvis du spørgsmål eller særlig ønsker, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er ikke noget problem, det skal vi nok finde ud af. Når man får behov for at langtidsleje et sommerhus på Djursland er det ofte fordi, at det i en længere periode vil være umuligt at opholde sig i sit eget hjem. Årsagen er typisk brand, vandskade, bekæmpelse af skadedyr eller ombygning.

I sådan en situation er der behov for hurtigt at finde en god og omkostningseffektiv løsning, sådan at forstyrrelsen i hverdagen bliver så lille som mulig. Det er også en mulighed at du skal finde midlertidig indkvartering til nogle af dine medarbejdere, som skal løse en længerevarende opgave. Eller måske er du ved at planlægge et arrangement, som strækker sig over flere uger eller måneder?

Under alle omstændigheder vil du være i de bedste hænder hos Feline. Vi starter altid med at lytte til dine ønsker og behov, og vender derefter tilbage med løsningsforslag i løbet af kort tid.

Uanset hvor mange sommerhuse du har brug for, og uanset hvilket antal uger eller måneder der er tale om, er vi klar til at finde en god løsning til dig.

Kontakt os på 8724 2251 eller send os en mail på info@feline.dk

Vælg mellem 1.187 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler