Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Østfyn.
Vælg mellem 124 sommerhuse Destinationer under Østfyn
langtidsleje sommerhus østfyn
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus på og omkring Østfyn.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Østfyn - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid de fleste sommerhuse i og ved Østfyn. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov der altid er, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne type opgaver, og har gennem årene hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt der vil betyde, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Østfyn, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en en periode der er længere end 5 uger, så kontakt os. Det gælder selvsagt også hvis du har specifikke ønsker. Vi har lavet mange skræddersyede løsninger, og kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 124 sommerhuse

Andre artikler om Østfyn

Vis alle artikler om Østfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S