Spørger du dig selv, hvor du bedst kan tage hen på ørredfiskeri med hele din familie på et ferieophold i Hvide Sande?
Vælg mellem 3.167 sommerhuse Destinationer under Hvide Sande
sommerhus hvide sande_121-22-2659
Emne nr. 121-22-2659.

Hvor kan familien fiske omkring Hvide Sande?

Så vil vi gerne råde dig til at besøge en af de mange Put & Take-anlæg i nærheden af kystbyen. Der findes faktisk mange attraktive fiskesteder i Hvide Sande, hvor man kan fange ørreder. Havnebyen er omgivet af skønne vandløb som åer, bække, flodsenge eller Ringkøbing Fjord, der er særdeles velegnede til ørredfiskeri i Hvide Sande.

Hvis du overvejer at tage på ørredjagt med hele familien, muligvis oven i købet med mindre børn, så skulle du besøge en af de skønne Put & Take-anlæg ved Hvide Sande. Fiskeri ved Put & Take-søerne er nemlig indbegrebet af familiefiskeri. Disse søer bliver ofte ganske enkelt betegnet som ørredsøer, da man dér kan fange alle typer ørreder.

Regnbueørreder, bækørreder, kildeørreder osv. udgør den typiske fiskebestand i sådanne søer. Ørredfiskeri i disse Put & Take-søer drives som regel mod betaling. Du betaler for et bestemt antal timer og kan trække så mange ørreder i land, som du lyster. Det gode ved sådanne fiskesøer er, at man sjældent tager hjem uden fangst. For man sørger for, at antallet af fangede fisk altid erstattes med det samme antal fangstklare fisk.

Der udsættes altså løbende ørreder, således at søerne til enhver tid byder på en god bestand. Ofte findes der på sådanne Put & Take-anlæg også en mindre fiskedam, som er specielt anlagt til børn, hvor de kan gå på ørredjagt. Desuden er der mange faciliteter anbragt omkring disse Put & Take-søer såsom bænke og borde, hvor man ud over at fiske kan hygge sig og slappe af eller indtage et måltid mad.

Ved disse Put and Take-søer kan du fiske ørreder ved Hvide Sande.

I området omkring Hvide Sande findes der rigtig mange af sådanne Put & Take-søer. Vi har her kun udvalgt adresserne på søer, der ligger mindre end 15 kilometer væk fra havnebyen, så I ikke skal køre så langt, hvis I gerne vil tage på ørredfiskeri ved Hvide Sande.

  • Søndervig Put & Take: Holmsland Klitvej 126, 6950 Ringkøbing.
  • Klegod Fiskesø: Holmsland Klitvej 100, 6950 Ringkøbing.
  • Hvide Sande Fiskesø & Fiskeopdræt: Beddingsvej 55, 6960 Hvide Sande.
  • Klittens Put & Take: Sønder Klitvej 53, 6960 Hvide Sande.
  • Lodbjerg Hede Ørredsø: Klevevej 8, 6950 Ringkøbing.
Vælg mellem 3.167 sommerhuse

Andre artikler om Hvide Sande

Vis alle artikler om Hvide Sande

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet