Artikler

 1. Sommerhus i Haderslev

  Ferieområdet Haderslev er en destination for familier, som sætter pris på de gamle danske handelsbyer, og som samtidig værdsætter en skøn natur. Mens Haderslev tilbyder alle fordelene ved bylivet, inviterer naturen til en masse udendørsaktiviteter.
  Gade med farverige huse i Haderslev
 2. Sommerhus Årø

  Årø er fred, ro og super flot natur tæt ved vandet på Årø. Øen er perfekt til vandre- og cykelture – og så har den sin egen, prisbelønnede vingård.
  Dejligt sommerhus til 4 personer beliggende blot 350 m fra vandet på Årø, som er en perle i Lillebælt.
 3. Sommerhus Kelstrup

  Kelstrup strand ligger i rolige omgivelser ved Sandvig. Den sydvendte strand har fint sand og kun et bælte af småsten og skaller, og selve havbunden er sand. Stranden har flere badebroer, og det rolige vand bliver kun langsomt dybere. Derfor er det et perfekt sted til strandhygge. Nyd at have tid til hinanden og tid til at bygge sandslotte, samle sten og skaller og flyve med drager.
  Dejligt swimmingpoolhus til 10 personer beliggende i et hyggeligt feriehusområde i Kelstrup med en skøn udsigt over Lillebælt.
 4. Sommerhus Hejsager Strand

  Med en ferie ved Hejsager Strand er I både tæt på familievenlige strande, gode cykelruter og godt fiskevand. Haderslev, kun 12 km fra Hejsager Strand, har mange historiske seværdigheder og gode shoppingmuligheder.
  Hejsager Strand Emne nr. 130-F07089
 5. Sommerhus Diernæs

  Det eftertragtede Blå Flag vejrer over den børnevenlige strand ved Diernæs, der ligger ud til Diernæs Bugt. Stranden består af fint sand med få små og mellemstore sten og er et fint sted at lege med børnene, soppe, grave kanaler og bygge slotte, ja alle de dejlige ting, der hører til en dag på stranden i samvær med familien. Et større naturareal skaber et roligt og smukt område omkring stranden.
  Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Diernæs i anden række til vandet med udsigt til havet fra såvel hus som grund.