Emne nr.: 090-71266
Emne nr.: 090-71266

Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til de mange, dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få overstået bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Når du søger efter ”sommerhuse med pool haderslev”, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. På denne måde får du nemlig de bedste chancer for at få opfyldt alle de ønsker og krav, du har til det sommerhus, der skal udgøre udgangspunktet for jeres kommende ferie. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted. Der er nemlig ingen andre, der giver dig så mange sommerhuse med pool at vælge mellem, som vi gør.

Fri adgang til jeres helt egen pool døgnet rundt er et stensikkert hit. Der er nærmest garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at tilbringe meget tid i pool'en.

Om end der stadig er mange, der tager af sted i 1-2 uger, er miniferie og (forlængede) weekendophold i et sommerhus med pool blevet en stadigt mere efterspurgt måde at holde ferie på. Det kan være svært at finde en hel uge i kalenderen, så en miniferie på 3-4 dage er et rigtig godt alternativ for alle, der trænger til at komme væk hjemmefra og samtidig ønsker at forkæle sig selv med et virkelig attraktivt ophold.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferieområdet ved Haderslev ligger malerisk smukt ud til den jyske sydøst kyst med de perfekte rammer for en ferie med familien.

Tæt på ferieområde Haderslev ligger Kelstrup Plantage. Grantræerne skaber en skøn skygge og stemning til traveture med familien.

Sønderjylland og især kysten ved Haderslev er et paradis for lystfiskere.

Ved Tunneldalen tæt på Hadersev ligger Dyrehaven. En dejlig naturpark med fritgående dyr. Her er både skov og eng, bænke til et stop på gåturen og legeplads for børnene.

Pamhule Skov ved Haderslev er et naturbeskyttelsesområde for skovfugle og et dejligt udflugtsmål. Et stort antal vandrestier fører jer gennem det smukke landskab.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 7 sommerhuse