Artikler

 1. Feriebolig Oberpfalz

  I Oberpfalz finder I en tæt koncentration af spændende, historiske og kulturelle seværdigheder. Lad jer blandt andet fortrylle af de smukke drypsten i König-Otto-Tropfsteinhöhle og idylliske Altstadt i Regensburg. Slap af i smukke Naturpark Oberpfälzer Wald og slip børnene løs i Badewelt Aqucur – vandhundenes paradis! Gode odds for en vellykket ferie for hele familien . . .
  feriebolig oberpfalz_354-DE-93339-02
 2. Feriebolig Niederbayern

  Niederbayern er et familievenligt ferieområde med et stort og alsidigt udvalg af både attraktioner og historiske seværdigheder. Slap af og nyd ferien med en udflugt til den dejlige badesø Rannasee, eller den smukt beliggende by Passau med de tre floder Donau, Inn og Ilz.
  3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det børnevenlige ferieanlæg "Am Hohen Bogen" i bydelen Kummersdorf kun 3 km fra centrum af Arrach.
 3. Feriebolig Oberbayern

  Kort fortalt har Oberbayern noget for enhver smag – uanset alder! Områdets smukke og afvekslende natur indbyder til et væld af sports- og friluftsaktiviteter, men også udvalget af badelande, interessante museer og historiske seværdigheder er stort og alsidigt.
  Ramsau i Oberbayern
 4. Feriebolig Fränkische Schweiz

  Fränkische Schweiz rummer smuk og alsidig natur, hvor der både er plads til afslapning i en uforstyrret stund og samtidig næsten ingen grænser for, hvilken sport eller friluftsaktivitet, I kan berige jeres ferie med. Listen over såvel historiske- og naturseværdigheder er lang – måske skal ferien også være det?
  Tüchersfeld, Fränkische Schweiz
 5. Feriebolig Oberfranken

  Oberfranken har store, uberørte naturområder, I enten kan nyde igennem et aktivt friluftsliv eller bruge til fordybelse og afslapning. De mange charmerende byer i Oberfranken har tilsammen et særdeles alsidigt udvalg af kulturhistoriske seværdigheder og familievenlige attraktioner.
  Bamberg i Oberfranken
 6. Feriebolig Bayerischer Wald

  Nationalpark Bayerischer Wald har optimale betingelser for fritidsaktiviteter som vandring og cykling. Området har mange slotte og borge samt et stort og forskelligartet udvalg af museer. Forlystelsesparker, skønne badesøer og badelande eller for den sags skyld shoppingmuligheder vil I heller ikke mangle her.
  Bayerischer Wald Emne nr. 354-DE-94164-02
 7. Feriebolig Unterfranken

  Unterfranken ligger som en grøn oase i den nordvestlige del af Bayern. Landskabet er grønt og frodigt med skove, landbrugsarealer og enge, vinmarker og -bjerge, og her venter jer et væld af oplevelser, hvis I vælger at drage ud på cykel eller til fods. Følg børnenes hjerter og ta' i et af de mange dyrehaver og forlystelsesparker. På varme dage kan I lade jer lokke af friluftsbadene.
  Komfortabel 5 stjernet ferielejlighed til 2 personer beliggende ved foden af Hassberge i Zell am Main.
 8. Feriebolig Mittelfranken

  Mittelfranken har en herlig natur, der indbyder til mange former for aktivitet. Her er gode muligheder hvad enten I vil cykle, klatre, svømme eller vandre. Området har ligeledes mange kulturseværdigheder og oplevelsesparker at byde på.
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i Dollnstein-Breitenfur i et af de smukkeste dele af narturparken Altmühltal.
 9. Feriebolig Allgäu

  Allgäu er et utrolig smukt område, der starter i Sydtyskland, fortsætter ind i Østrig og slutter ved udløbet til Alperne. Området er det ideelle valg til en aktiv familieferie, og de 65 cykel- og vandrestier i det grønne naturskønne landskab ved Alpernes udløb er måske nogen af Europas smukkest. Her er masser af muligheder for både familier på tur og de, der vil have lidt større udfordringer.
  Hyggelig 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i det romantiske landhus i Balderschwang i Allgäu.
 10. Feriebolig Berchtesgadener Land

  Spændende attraktioner, der strækker sig fra alpernes tinder til saltminens dyb, venter på jer i Berchtesgadener Land. Her kan I være aktive eller slappe af, men uanset hvad I vælger, er omgivelserne en fantastisk flot natur, der ikke kan undgå at fascinere.
  Feriehus til 3 personer beliggende i feriehusområde "Erlengrund" i et fredet område i Berchtesgaden. Ved huset er der en stor have med græsplæne og grill faciliteter.