Mittelfranken har en herlig natur, der indbyder til mange former for aktivitet. Her er gode muligheder hvad enten I vil cykle, klatre, svømme eller vandre. Området har ligeledes mange kulturseværdigheder og oplevelsesparker at byde på.
Vælg mellem 1.211 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i Dollnstein-Breitenfur i et af de smukkeste dele af narturparken Altmühltal.
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i Dollnstein-Breitenfur i et af de smukkeste dele af narturparken Altmühltal. Lejligheden ligger i huset "Pfister" på en 1.000 m² stor grund og med en fantastisk udsigt fra balkonen. Emne nr. 354-DE-91795-01.

Mittelfranken er beliggende i den nordvestlige del af Bayern, og er et skønt ferieområde med dejlig natur og mange familievenlige attraktioner.

Har I lyst til en aktiv badedag er Freizeitbad Atlantis i Herzogenaurach er et herligt sted for vandhunde ¬- unge som ældre. På den 200 m2 vandlegeplads kan børn i alderen 6-14 år slå deres fantasi og legelyst fri i de mange redskaber. Prøv også det brusende bølgebassin, modstrømskanalen og de vilde rutsjebaner. Her er der stor garanti for, I ikke kommer til at kede jer!

For de, der foretrækker at bade i det fri, findes der mange fine badesøer i Mittelfranken. En af dem er den opdæmmede sø Der Große Brombachsee ved Absberg, der både har en god badevandskvalitet og sandstrand. Ved søens nordlige strandbred ligger Strandbad Enderndorf, der har dejlige faciliteter som f.eks. god badestrand med tilhørende græsarealer til solbadning, beach-volly bane, udlejning af vandcykler, cykeludlejning, legeplads og toiletter.

Nyd også en hyggelig dag, hvor der er plads og tid til masser af sjov og samvær i familieattraktionen Playmobil FunPark i Zirndorf. Parken er bygget op om temaerne leg – bevægelse og oplevelse. Familiens yngste vil helt sikkert nyde at slå sig løs i de mange forskelligartede faciliteter som f.eks. klatrehaven, balance parkour, power pedalbådene, oplevelses-minigolf eller piratskibet og dinosaurernes verden.

Den zoologiske have Tiergarten Nürnberg er placeret i et naturskønt, vidtstrakt skovparkanlæg og hører nok til blandt de flotteste zoologiske haver i Europa. Stedet er et oplagt udflugtsmål for hele familien, blandet andet fordi det også indeholder en afdeling, hvor børnene kan komme helt tæt på dyrene og derved lære at forstå deres adfærd.

I Rothenburg ob der Tauber er middelalderen stadig levende! Sådan føles det i hvert fald, hvis man slentrer en tur gennem den gamle bydel med de urgamle huse, de hyggelige pladser, fontæner, porte mv. Selv om byen ikke er så stor, har den et stort antal historiske seværdigheder i form af museer, kirker, klostre og mindesmærker - samt de middelalderlige byporte ikke at forglemme. Byen har mange hyggelige og virkelig gode spisesteder, som hver især også er en attraktion i sig selv. Rothenburg ob der Tauber har desuden flere parker og haveanlæg, som bestemt er et besøg værd, f.eks. det 3000 kvadratmeter store asiatiske vandhaveanlæg Der Lotosgarten.

Afsted på to hjul? I Mittelfranken er der et stort udbud af naturskønne cykelruter i forskellig sværhedsgrad. Et godt bud på en familievenlig cykelrute er Im Pegnitztal von Lauf nach Fürth på 25,5 km.

En anden måde hvorpå I sammen kan nyde områdets dejlige natur, er på en udflugt til ”Natur- und Erlebnispfad im Gründlein, Burgbernheim eller Naturpark Frankenhöhe.

Brug for at komme til tops og få et adrenalinsus i ferien? Hvis I lægger vejen forbi enten Kletterwald Rothenburg ob der Tauber eller Kletterwald Weiherhof bei Zirndorf, kan også det ferieønske blive opfyldt!

Leje af sommerhus Mittelfranken med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Mittelfranken med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Mittelfranken er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Mittelfranken nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mittelfranken - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Mittelfranken. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Mittelfranken. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Mittelfranken hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mittelfranken her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Mittelfranken, et feriehus Mittelfranken eller en feriebolig Mittelfranken er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Mittelfranken til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mittelfranken nu!

Vælg mellem 1.211 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Bayern

  Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
  Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
 2. Feriebolig Tyskland

  Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
  Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland