Nationalpark Bayerischer Wald har optimale betingelser for fritidsaktiviteter som vandring og cykling. Området har mange slotte og borge samt et stort og forskelligartet udvalg af museer. Forlystelsesparker, skønne badesøer og badelande eller for den sags skyld shoppingmuligheder vil I heller ikke mangle her.
Vælg mellem 2.028 sommerhuse
Bayerischer Wald Emne nr. 354-DE-94164-02
Bayerischer Wald Emne nr. 354-DE-94164-02

Nationalpark Bayerischer Wald var den første nationalpark, Tyskland udnævnte. Området består af en lav bjergkæde i delstaten Bayern og udgør hjertet af det største sammenhængende skovområde i Centraleuropa.

Hold en dejlig afslappende ferie sammen i Bayerischer Wald og fordriv tiden både i den fantastiske natur og på udflugter til de mange familievenlige attraktioner, området også byder på.

Eksempelvis kan I besøge EDELWIES FamilienFreizeit i Neukirchen, en attraktion der, på trods af de mange aktiviteter og faciliteter, har gratis entre. Her er mange kørende aktiviteter for forskellige aldersgrupper, vandlegeplads samt en legeplads for de yngste børn, klappe-zoo, skovlabyrint og meget, meget mere.

Ved Eging am See – Ruberting i naturskønne omgivelser tæt på både den østrigske og tjekkiske grænse ligger Pullmann City, som er en levende westernby og oplevelsespark. Lad børnene prøve en tur med Pullman City Express – stedets egen westernjernbane, besøge dyrene på den lille gård eller slå sig løs på de spændende legepladser. Der er ponyridning for børn fra 3-års alderen samt hestevognskørsel med intensiv western stemning, samt naturligvis mulighed for at søge efter guld i den lille dam. Pullman Citys showprogram med forskellige temaer er alsidigt og en meget spændende oplevelse at overvære for både børn og voksne.

Bayerischer Walds enestående natur er særdeles velegnet til rolige og fredelige vandreture, og der findes i området et væld af ruter anlagt ud fra forskellig sværhedsgrad og tema. Det samme gør sig gældende, hvis man hellere vil udforske naturen enten på cykel eller mountainbike. I Bayerischer Wald er der ca. 7000 km cykelruter til rådighed indeholdende et væld af naturoplevelser og seværdigheder.

For de historisk interesserede er der nok at vælge imellem blandt de mange borge og slotte i Bayerischer Wald. Her kan I lade jer føre tilbage i tiden og fortrylles af den historiske stemning . . .

Det meget store udvalg af museer udbyder noget for enhver smag. Et godt bud på et udflugtsmål er en tur til Bayerwald Xperium, hvor børnene er sikret masser af skønne, lærerige oplevelser, når naturvidenskab kombineres med leg. Andre oplagte museumsvalg kan eksempelvis være Granit Zentrum Bayerischer Wald, Joska Bodenmais eller Museumsdorf Bayerischer Wald.
Bayerwald-Tierpark er ligeledes et godt og familievenligt udflugtsmål, hvor I helt sikkert vil kunne tilbringe nogle hyggelige timer sammen. Parken har også en afdeling med æsler, geder, høns og marsvin, som børnene gerne må røre og klappe samt en dejlig, udfordrende legeplads og kioskfaciliteter.

En forfriskende dukkert og timevis med vandpjask kan også sagtens lade sig gøre – både ude og inde. Blandt de mange tilbud kan f.eks. nævnes Das Neukirchener Naturbad, Erlebnisbad Schönberg og Erlebnisbad AquaFit Waldmünschen.

Der er mulighed for lystfiskeri efter flere forskellige fiskearter på en ca. 8 km lang strækning i floden Regen i Chamerau.

Blandt de mange gode shoppingmuligheder i Bayerischer Wald kan nævnes indkøbscentrene Einkaufspark Regen, Stadtgalerie Passau, Theresien Center og Degg’s – hvor I med garanti kan shoppe alt det, I måtte ønske.

Leje af sommerhus i Bayerischer Wald med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Bayerischer Wald med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Bayerischer Wald på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Bayerischer Wald nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Bayerischer Wald - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Bayerischer Wald. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Bayerischer Wald. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Bayerischer Wald hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bayerischer Wald her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bayerischer Wald, et feriehus i Bayerischer Wald eller en feriebolig i Bayerischer Wald er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Bayerischer Wald til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bayerischer Wald nu!

Vælg mellem 2.028 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland