Kort fortalt har Oberbayern noget for enhver smag – uanset alder! Områdets smukke og afvekslende natur indbyder til et væld af sports- og friluftsaktiviteter, men også udvalget af badelande, interessante museer og historiske seværdigheder er stort og alsidigt.
Vælg mellem 4.046 sommerhuse
Hyggelig lille lejlighed til 2 personer beliggende nær skoven ved foden af Waxenstein kun 100 m til centrum af Grainau.
Komfortabel lille lejlighed til 2 personer beliggende nær skoven ved foden af Waxenstein kun 100 m til centrum af Grainau. Lejligheden har en separat indgang via en udvendig trappe. Ca. 200 m fra huset ligger bjergbanen der går til toppen af bjerget. Emne nr. 253-GAP210.

Oberbayern er et naturskønt og velbesøgt område af Tyskland. Regionen Oberbayern er 17.500 kvadratkilometer stort og landskabet indeholder ikke mindre en 132 naturbeskyttelsesområder med glitrende søer, bløde dale og høje bjergtinder. Området har et righoldigt og alsidigt udvalg af sports- og friluftsaktiviteter, dyreparker, badelande, museer og historiske seværdigheder mv.

Oberbayern er en charmerende kombination af uberørt, storslået natur og større byer, hvoraf den største er München. Ud over at være hovedstad i Oberbayern er München også Tysklands tredje største by. I München er udbuddet af seværdigheder og attraktioner omfattende. Eksempler på nogle af de mest kendte og familievenlige er Tierpark Hellabrunn, Botanischer Garten, BMW Welt & Museum München og Schloss Nymphenburg, men også Viktualienmarkt München er med sine 22.000 m2 fyldt med både indenlandske og eksotiske varer bestemt også et besøg værd.

I Oberbayern er der virkelig gode muligheder for en lang række aktiviteter og sportsgrene. Perfekte omgivelser hvad enten du har lyst til at vandre, køre mountainbike, svømme, klatre, rafte eller stå på ski.

En betragtelig del af Oberbayern består af vand – omkring tredive søer og floder. Blandt de mange dejlige badesøer kan nævnes Starnberger See, Tegernsee, Walchensee og Staffelsee – alle smukt og fredeligt beliggende i flotte omgivelser. Der Inzeller Naturbadesee tilbyder sig med 10.000 m2 friskt og krystalklart badevand og har desuden også på samme lokation Hallenbad Inzell, hvor børnene vil nyde at slå sig løs eksempelvis i den 62 meter lange rutsjebane med glitrende stjernehimmel. Lækre omgivelser til svømning, vandpjask og wellness fås også hos blandt andet Watzmann Therme i Berchtesgaden, Bade Park i Bad Wiessee og Wonnemar Ingolstadt.

Kletterwald Blomberg giver jer mulighed for at se Oberbayern fra højderne og måske få et lille sug i maven? På Blomberg kan I desuden prøve Tysklands længste sommerkælkebane samt Blombergbahn med dobbelte stolelifte.

På det 570.000 m2 store areal Wildpark Poing udgør, kan besøgende opleve at komme tæt på de dyrearter, som naturligt lever i Oberbayern. Følg den 4 km lang eng- og skovsti og iagttag blandt andet ulv, los, bison og forskellige fuglearter. Parken har dyr, der gerne lader sig klappe – geder, hjorte, ponyer og marsvin. I en 30.000 m2 stor indhegning bor en lille brunbjørnefamilie. Desuden kan man to gange dagligt overvære et flot og fascinerende rovfugleshow. Wildpark Poing har et dejligt stort picnicområde og en meget attraktiv og kreativ indrettet legeplads. En virkelig hyggelig og familievenlig attraktion.

Privat sommerhusudlejning i Oberbayern - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Oberbayern er i privat eje. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Oberbayern. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Oberbayern hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt gennem Felines partnere. Sommerhus privat udlejning i Oberbayern? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Oberbayern hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Oberbayern
På denne portal vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Oberbayern. Vi har samlet sommerhuse i Oberbayern fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje i Oberbayern på ét sted!

Leje af sommerhus i Oberbayern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Oberbayern med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Oberbayern har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Oberbayern nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Oberbayern - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Oberbayern. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Oberbayern. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Oberbayern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Oberbayern her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Oberbayern, et feriehus i Oberbayern eller en feriebolig i Oberbayern er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Oberbayern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Oberbayern nu!

Vælg mellem 4.046 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Dejlig 3-værelses lejlighed til 6 personer beliggende i Feriebyen Missen, med i alt 94 ferielejligheder.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.