Oberfranken har store, uberørte naturområder, I enten kan nyde igennem et aktivt friluftsliv eller bruge til fordybelse og afslapning. De mange charmerende byer i Oberfranken har tilsammen et særdeles alsidigt udvalg af kulturhistoriske seværdigheder og familievenlige attraktioner.
Vælg mellem 1.398 sommerhuse Destinationer under Oberfranken
Skøn ferielejlighed i tagetagen til 4 personer beliggende i et feriehus med fem boliger i rolige og idylliske omgivelser med udsigt over Fichtelgebirge i Altenkundstadt.
Skøn ferielejlighed i tagetagen til 4 personer beliggende i et feriehus med fem boliger i rolige og idylliske omgivelser med udsigt over Fichtelgebirge i Altenkundstadt. Ferielejligheden ligger direkte op ad vandre- og cykelstier. Emne nr. 136-DBA163

Oberfranken, der er en region i delstaten Bayern, har både en alsidig natur og et stort udvalg af attraktioner. Specielt de store, uberørte naturarealer, som er særdeles velegnet til vandreture, trækker foruden ved mange kulturhistoriske seværdigheder turister til området.

Byen Bamberg er et vigtigt centrum for området og samtidig meget kendt for sin historiske, velbevarede bykerne, som er på UNESCOs verdensarvsliste med ikke mindre end 2.400 fredede bygninger, hvoraf Bamberger Dom og Altes Rathaus hører til blandt de mest kendte. I Bamberg kan I også lægge vejen forbi Fränkisches Brauereimuseum, Gärtner- und Häckermuseum, Das Historische Museum og Naturkundemuseum.

I den nordlige del af Oberfranken ligger Naturpark Frankenwald med vidtstrakte skove, bække og dale. Dette naturskønne og fredelige området er meget velegnet til vandreture, da der her er etableret over 4000 km markerede vandreruter.

Den hyggelige oplevelsespark Schloss Thurn hylder det skønne, familievenlige motto ”Oplev dagen sammen”. Det kan bestemt lade sig gøre her, for parken frister med over 50 forskellige forlystelser og underholdende shows samt selvfølgelig også restauranter, cafeer og kiosker. Oplevelsesparken Schloss Thurn har garanti mod kedsomhed – hvilket må være et godt indspark frem mod en vellykket ferie!

Neustadt i Coburg har også spændende og fornøjelige, familievenlige attraktioner.
Forlystelsesparken "Villeneuve sur Lot" med gratis entre året rundt, har både et stort naturområde, hvor man kan slappe af i ro og fred, men indeholder også anlæg til boldspil og skating samt skønne legepladser, klatreslugt og barfodsparkourbane. Om sommeren er parkens søområde ideelt til afkølende vandpjask og herlig leg med sand. I vinterhalvåret kan man, når vejret tillader det, slå sig løs i med kælkning, skøjteløb og langrend i de dejlige omgivelser.
Coburger Puppenmuseum formidler via udstilling af dukker bl.a. historien om børneopdragelse igennem det 19. århundrede. Museet lægger vægt på at stimulere alle sanser hos de besøgende. Man kan føle materialerne, høre fortællinger om det udstillede, se det historiske legetøj i funktion og tilmed snuse til det 19. århundredes dufte og smage på 50’erne.

Bayreuth er ligeledes en by med mange interessante attraktioner. Her kan I opleve det smukke Altes Schloss Eremitage og tilhørende Hofgarten Eremitage i sæsonen april til medio oktober. Besøge Richard Wagner Museum samt Markgräfliches Opernhaus, som er på UNESCOs verdensarvsliste eller tage på en skøn og afslappende udflugt til enten Botanischer Garten eller Tierepark Röhrensee.

Vil I gerne slå jer løs i det våde element, er en udflugt til Crana Mare, som ligger i byen Kronach i den nordlige del af Oberfranken, en oplagt destination. Crana Mare har både uden- og indendørs vandland og et væld af faciliteter samt aktivitetsmuligheder for hele familien som f.eks. kæmpe vandrutsjebane, legeareal, boblebad, vandfald, massagedyser og dampbad.

Privat sommerhusudlejning i Oberfranken - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Oberfranken er privat ejede. Af samme årsag kan man reelt kun leje et privat sommerhus i Oberfranken. Når du vælger at leje sommerhus privat i Oberfranken hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service i alle ferieområder gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Oberfranken? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat i Oberfranken hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Oberfranken
Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Oberfranken. Feline tilbyder dig sommerhuse i Oberfranken fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Oberfranken på ét sted!

Leje af sommerhus i Oberfranken med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Oberfranken med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Oberfranken på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Oberfranken nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Oberfranken - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Oberfranken. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Oberfranken. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Oberfranken hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Oberfranken her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Oberfranken, et feriehus i Oberfranken eller en feriebolig i Oberfranken er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Oberfranken til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Oberfranken nu!

Vælg mellem 1.398 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Dejlig 3-værelses lejlighed til 6 personer beliggende i Feriebyen Missen, med i alt 94 ferielejligheder.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.