I Oberpfalz finder I en tæt koncentration af spændende, historiske og kulturelle seværdigheder. Lad jer blandt andet fortrylle af de smukke drypsten i König-Otto-Tropfsteinhöhle og idylliske Altstadt i Regensburg. Slap af i smukke Naturpark Oberpfälzer Wald og slip børnene løs i Badewelt Aqucur – vandhundenes paradis! Gode odds for en vellykket ferie for hele familien . . .
Vælg mellem 1.779 sommerhuse
feriebolig oberpfalz_354-DE-93339-02
Feriebolig i Oberpfalz. Emne nr. 354-DE-93339-02.

Regionen Oberpfalz i den nordøstlige del af Bayern er et i mange henseender bemærkelsesværdigt område. Med 600 borge og slotte placeret rundt omkring i det fredelige, naturskønne landskab er Oberpfalz et eldorado for såvel naturelskere som historisk interesserede. Den vel nok største attraktion i Oberpfalz er byen Regensburg, som også er at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Regensburg kan byde på noget for enhver smag. Listen af aktivitetsmuligheder, attraktioner og seværdigheder er lang og meget alsidig. Her kan I blandt andet opleve den fantastisk flotte og imponerende Regensburger Dom St. Peter samt et sandt mesterværk i byggekunst fra middelalderen – Die Steinerne Brücke, der forbinder bydelen Stadtamhof med Regensburger Altstadt. Den 300 meter lange bro med de unikke rundbuer blev bygget i løbet af kun 11 år, formentlig i årene 1135-1146, og var oprindeligt bevogtet fra tre tårne, af hvilke kun brotårnet er bevaret i dag. Herfra har man til gengæld fornøjelsen af at kunne nyde en enestående udsigt ind over byen.

I Regensburg Altstadt står ”Der Goldene Turm”, bygget i den anden halvdel af det 13. århundrede, som et symbol på, hvordan datidens overklasse skiltede med deres rigdom. Tårnets imponerende atriumgård er altid tilgængelig for besøgende. Altes Rathaus er ligeledes et interessant bygningsværk, hvis tilblivelse tæller en lang række forskellige til- og ombygninger.

En anden måde at opleve Regensburg på, er ved at stige på en sightseeing-sejlads på Donau med en af de flotte, historiske skibe, som samtidig i sig selv er en unik oplevelse at befinde sig på.

I vil opleve, at de hyggelige gågader i Regensburg Altstadt er en førsteklasses stemningsfuld kulisse til en dejlig shopping oplevelse. I de mange små og store butikker findes et righoldigt udvalg indenfor alt fra tøj, sko, smykker og internationale specialiteter til lokalt kunsthåndværk og gode spisesteder samt trendy cafeer.

Afsæt også mindst en dag i de storslåede omgivelser i Naturpark Oberpfälzer Wald, hvor det f.eks. er vidunderligt at fordybe sig i naturens skønhed og ro på en dejlig vandretur. Et omfattende net af cykelruter i forskellig sværhedsgrad giver plads til, at både entusiasten og livsnyderen kan opleve den idylliske natur i Naturpark Oberpfälzer.

Byen Velburg, med tilnavnet ”byen med de mange seværdigheder”, ligger mellem byerne Nürnberg og Regensburg. De spændende seværdigheder i Velburg tæller blandt andet en række borge- og slotsruiner samt kirker og en af de skønneste drypstenshuler i Tyskland - König-Otto-Tropfsteinhöhle. Et virkelig spændende og anderledes udflugtsmål, hvor I kan glæde jer til en 40 minutters rundvisning i de 270 meter lange gange, der er åbent for publikum, og til at beundre naturens forunderlige kunstværker i form af de forunderlige typer af drypsten, også kaldet stalagmitter, som står som søjler fra gulvet i Königsgrotte.

I vidunderlige omgivelser, smukt beliggende op mod skovklædte bjerge, ligger Badewelt Aqacur. Her kan familiens vandhunde nyde at svale sig i friluftsbadets bølgeskvulp og efterfølgende sole sig og slappe af på de små ”strand-øer” i bassinet. Attraktionen har også en stor, udendørs sandkasse overdækket med solsejl samt en beachvolleybane. Indendørs er der plads til at give den max. gas i det todelte ungdomsbassin, der er indrettet til vandpjask, action og leg. Det største hit er så afgjort den 100 meter lange event-rutsjebane med flot, spektakulær lyseffekt og 1-3 personers rutsjebaderinge, der giver mulighed for et fælles adrenalinsus. De helt yngste badegæster kan sammen med deres forældre stille og roligt nyde livet i det herlige børneområde specielt indrettet til dem.

Leje af sommerhus Oberpfalz med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Oberpfalz med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Oberpfalz har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Oberpfalz nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Oberpfalz - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Oberpfalz. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Oberpfalz. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Oberpfalz hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Oberpfalz her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Oberpfalz, et feriehus Oberpfalz eller en feriebolig Oberpfalz er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Oberpfalz til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Oberpfalz nu!

Vælg mellem 1.779 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland