Allgäu er et utrolig smukt område, der starter i Sydtyskland, fortsætter ind i Østrig og slutter ved udløbet til Alperne. Området er det ideelle valg til en aktiv familieferie, og de 65 cykel- og vandrestier i det grønne naturskønne landskab ved Alpernes udløb er måske nogen af Europas smukkest. Her er masser af muligheder for både familier på tur og de, der vil have lidt større udfordringer.
Vælg mellem 2.392 sommerhuse
Hyggelig 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i det romantiske landhus i Balderschwang i Allgäu.
Hyggelig 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i det romantiske landhus i Balderschwang i Allgäu. Fra lejligheden er der en smuk udsigt over Balderschwang dalen, og man kan se helt til de østrigske og schweiziske alper. Her findes et hav af skønne vandreruter. Huset tilbyder massage og morgenmad mod betaling. Emne nr. 207-DAL01020DYYYP-16.

Snører I vandreskoene og tager på hike, kan I gå i Ludwig 2. fodspor i hans barndoms paradis. Stierne går fra Füssen over floden Lech, forbi den skjulte sø Schwansee til Schloss Hohenschwangau og op i Alperne til Schloss Neuschwanstein. Uanset hvor langt og hvor, I vælger at gå, er I sikre på fred og ro, masser af frisk luft og gode oplevelser.

Ludwig 2. af Bayern, måske den galeste konge i tysk historie, byggede det ene torneroseslot efter det andet. Det mest betagende er Schloss Neuschwanstein i Schwangau, der med sin unikke beliggende og udsmykning er en turistmagnet af de helt store.

Schloss Hohenschwangau er et andet eventyrslot i området. Slottet er fra det 12. århundrede og var oprindelig en borg. Datidens utallige krige lagde borgen i ruiner, men i 1830’erne overtog den daværende kronprins Maximilian (senere Maximilian 2. og far til Ludwig 2.) borgen og ombyggede den til et slot i nygotisk stil. Svaner er det gennemgående motiv i den indendørs udsmykning, og dette er meget populært hos slottets mange besøgende.

Linderhof Palads, der i bedste rokokostil er overdådigt udsmykket med guld, plys, spejle, malerier og krystal lysekroner, er også et imponerende syn. Paladset stod færdigt i 1878 og er det eneste, Ludwig 2. færdiggjorde og boede i.

Kempten er hovedbyen i Allgäu. De små gader i den 2000 år gamle by oser af hygge og gæstfrihed, og der er historiske seværdigheder, uanset hvor man kigger hen. Pladsen og gågaden omkring rådhuset med sydlandsk stemning, parken og orangeriet ved Hofgarten, St. Lorenz Basilika og St. Mang-Platz er kun et lille udpluk.

Går turen forbi den smukke historiske by Lindau ved Bodensøen, bør I besøge bymuseet, som har en omfattende samling af historisk legetøj. Det vil begejstre både børn og voksne. Tag også hen til byens vartegn, havnen, hvor havneindsejlingen flankeres af fyrtårnet fra 1856 og seks meter høje bayerske løver.

I Friedrichshafen ligger Zeppelin Museet, der har verdens største samling af luftskibe. Rundvisningen starter med en dokumentarfilm i 3D af berømte originale optagelser fra store historiske begivenheder. Byen har også et skolemuseum, hvor møblerede klasseværelser fra 1850, 1900 og 1930 viser udviklingen i skolens historie. Nostalgien rammer de voksne, og familiens yngste vil se med andre øjne på deres egen skole efter besøget.

Ravensburg er kendt som kultur-, indkøbs- og sportsby, så det er muligt at sammensætte et dagsprogram for en udflugt hertil, så hele familien bliver tilgodeset. Forlystelsesparken Ravensburger Spieleland mellem Ravensburg og Bodensøen begejstrer børn og barnlige sjæle. I de 25 hektar smukke grønne omgivelser finder I 8 tema verdener med mere end 70 attraktioner. Kom højt op at flyve med Memory Flug og få fart på med rutsjebaner, rafting og frit falds tårn eller tag med på mere rolige eventyr.

Har I lyst til at bade, sejle i kano, surfe eller leje en vandcykel, er der mange muligheder i Allgäu. Bodensøen og de øvrige søer og floder i området har rent og krystalklart vand og er et sandt eldorado for alle, der elsker vand!

Hygge, fred og ro og tid til hinanden – ja hvorfor ikke tage fiskestængerne med på ferie og kaste jer ud i lystfiskeriets glæder ved Bodensøen. I søen lever omkring 45 fiskearter, bl.a. ål, brasen, gedde, suder og havkat. Lej evt. en båd så I kan sidde ude på søen og nyde det smukke landskab, mens I venter på at trække aftensmaden i land.

Leje af sommerhus Allgäu med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Allgäu med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Allgäu på den letteste måde. Lej dit sommerhus Allgäu nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Allgäu - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Allgäu. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Allgäu. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Allgäu hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Allgäu her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Allgäu, et feriehus Allgäu eller en feriebolig Allgäu er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Allgäu til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Allgäu nu!

Vælg mellem 2.392 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland