Spændende attraktioner, der strækker sig fra alpernes tinder til saltminens dyb, venter på jer i Berchtesgadener Land. Her kan I være aktive eller slappe af, men uanset hvad I vælger, er omgivelserne en fantastisk flot natur, der ikke kan undgå at fascinere.
Vælg mellem 1.838 sommerhuse
Feriehus til 3 personer beliggende i feriehusområde "Erlengrund" i et fredet område i Berchtesgaden. Ved huset er der en stor have med græsplæne og grill faciliteter.
Feriehus til 3 personer beliggende i feriehusområde "Erlengrund" i et fredet område i Berchtesgaden. Ved huset er der en stor have med græsplæne og grill faciliteter. Huset er et godt udgangspunkt for de mange attraktioner der findes i området. Emne nr. 354-DE-83483-06.

Berchtesgadener Land er beliggende i den østlige del af de bayriske alper. Områdets vartegn er Tysklands tredje højeste bjerg Watzmann på 2.713 meter. Området har et usædvanlig stort udbud af aktiviteter og underholdning for turister både hvad angår naturoplevelser, aktivferie, kunst, kultur og historie.

I Nationalpark Berchtesgadener Lands uberørte natur er der fred og ro til at slappe af og rekreere. Her trives flora og fauna i harmoni, og stedet er helt perfekt til oplevelsesrige vandreture. Der er ligeledes talrige cykelruter i forskellige sværhedsgrader, der i blandt også ruter med ganske svage stigninger, så selv de yngste cyklister kan være med.

Et afslappende og hyggeligt familieudflugtsmål er Spiel-Aktiv-Park Seealm i Schönau a. Königssee. Her kan der spilles minigolf, hoppes i trampolin, spilles bordtennis og børnene kan slå sig løs på legepladsen mens resten af familien nyder en forfriskning fra solterrassens liggestole.

Har I lyst til at bade er det f.eks. muligt i Freibad Marktschellenberg, Naturbad Aschauerweiher, Schonbad i Schönau og Watzmann Therme Berchtesgaden.

Et overblik over det storslåede bjerglandskab i Berchtesgadener Land får man ved at prøve svævebanen på bjerget Jenner. I løbet af 25 minutter nås bjergets tinde i 1874 meters højde, hvorfra der både er en unik panoramaudsigt til mere end hundrede tyske og østrigske bjergtinder og til Königssee.

Salzbergwerk Berchtesgaden blev grundlagt i 1517, og er i dag et innovativt oplevelsescenter om saltminedrift. Med minebanen kan man blive kørt 650 meter ind i bjerget, hvor man kommer frem til ”Saltkatedralen”. Herfra kan man på en trærutsjebane suse 34 meter ned til ”Kaiser-Franz-Sinkwerk”. For den besøgende kan turen nu gå videre til stensaltgrotten og de øvrige spændende afsnit i minen. En anden trærutsjebane kører 40 meter længere ned til saltvandsøen, der er beliggende ved det dybeste punkt, besøgende kan komme frem til – 130 meter under jordens overflade. Saltsøen er 100 meter lang, 40 meter bred og 2 meter dyb. Saltindholdet er næsten på niveau med Det Døde Hav. I saltsøen kan I blive sejlet rundt i en flad træbåd og betragte de glitrende saltkrystaller udtryksfuldt iscenesat med lyssætning og blid musik. Salzbergwerk Berchtesgaden rummer meget mere end det, der her er beskrevet, og er så afgjort en udflugt værd.

Et andet godt emne for en familieudflugt er Hans-Peter Porsches Spielzeugsammlung. Stedet rummer ud over en flot samling af veteranbiler også en omfangsrig udstilling af bliklegetøj, tøjdyr, bil-, fly- og skibsmodeller, der tilsammen viser alsidigheden i og udviklingen af legetøj henover mange årtier. Endvidere er der en modeljernbane på 400 kvadratmeter, hvor mellem 40 til 180 tog fremstillet i størrelsesforholdet 1:87 bevæger sig rundt på de ca. 3 km spor, der er lagt med en højdeforskel på op til 4 meter. Moderne teknik sørger for vekslende “vejr” hen over anlægget, så man både kan opleve torden og regn. Uden for museet er der et meget stort parklignende anlæg med legeplads og kørende minitog.

Leje af sommerhus Berchtesgadener Land med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Berchtesgadener Land med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Berchtesgadener Land har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Berchtesgadener Land nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Berchtesgadener Land - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Berchtesgadener Land. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Berchtesgadener Land. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Berchtesgadener Land hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Berchtesgadener Land her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Berchtesgadener Land, et feriehus Berchtesgadener Land eller en feriebolig Berchtesgadener Land er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Berchtesgadener Land til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Berchtesgadener Land nu!

Vælg mellem 1.838 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland