Unterfranken ligger som en grøn oase i den nordvestlige del af Bayern. Landskabet er grønt og frodigt med skove, landbrugsarealer og enge, vinmarker og -bjerge, og her venter jer et væld af oplevelser, hvis I vælger at drage ud på cykel eller til fods. Følg børnenes hjerter og ta' i et af de mange dyrehaver og forlystelsesparker. På varme dage kan I lade jer lokke af friluftsbadene.
Vælg mellem 1.015 sommerhuse
Komfortabel 5 stjernet ferielejlighed til 2 personer beliggende ved foden af Hassberge i Zell am Main.
Komfortabel 5 stjernet ferielejlighed til 2 personer beliggende ved foden af Hassberge i Zell am Main. Området tilbyder et utal af serværdigheder som slotte, kirker, byer med en rig historie og traditionelle landsbyer. Emnenr. 354-DE-97475-02

Floden Main løber gennem regionen og er med til at sætte sit hyggelige præg på byerne. Egnen emmer af historie med eventyrlige slotte, gigantiske middelalderborge og spændende ruiner. Langt de fleste byer har en velbevaret bymidte med skønne bindingsværkshuse, hyggelige stræder og en stemning af gamle dage og god tid.

Den barokke Würzburg er regionens hovedby. Byen er smukt beliggende ved floden Mains bredder og omkranset af idylliske vinbjerge. Det gamle bispesæde er centrum for regionens vindyrkning, hvilket sammen med kultur i verdensklasse og en overflod af smukke historiske bygninger giver byen en helt særlig atmosfære. Den imponerende Residenz bygning med Hofgarten, Residenzplatz og Hofkirsche er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, men også den betagende Festung Marienburg og byens mange kirker er unikke perler. Domkirken St. Kilian, Marienkapelle, Neumünsterkirche og St. Michael Kirche er blot nogle af disse.

I den nordlige del af området, i udløberne af den bayerske del af Rhönbjergene ved floden Fränkische Saale ligger Hammelburg. Byen er den ældste vinby i Franken og spændende at tage på byvandring i. Besøg også Zoo Raushmann, der både har husdyr, fugle og reptiler. I Bad Neustadt an der Saale finder I det dejlige Schwimmbad Triamare med sjov og forkælelse for hele familien. Har I lyst til at tilbringe en dag på vandet, kan der lejes kanoer og kajakker i Gemünden am Main.

I Unterfrankens nordøstlige del ligger Schweinfurt med Wildpark an der Eichen, hvor I ganske gratis kan besøge parkens dyr og store legepladser. Læg også vejen forbi den gamle bydel, hvor bl.a. det smukke rådhus og Kunsthalle Schweinfurt bør opleves. Volkach ligger ved floden Main, og her kan I tilbringe en dejlig sommerdag i naturskønne omgivelser med sejlads og leg i vandet, fiskeri fra bredden eller ren afslapning og tid til hinanden.

Ochsenfurt i den sydlige del af regionen er et mekka for store og små legebørn. Her finder I rigtig mange muligheder for sjov og aktiviteter. Trænger I til en dukkert, har friluftsbadet Freibad auf der Maininsel en opvarmet pool. I kan også benytte jer af bowlingbanen i en ægte middelalder voldgrav, sejle på floden, spille tennis og gå på opdagelse i den idylliske middelalderbys museer. Nabobyen Sommerhausen har en dejlig dyrepark, hvor I bl.a. kan møde alverdens husdyr og fugle på helt nært hold og være med til at fodre dem. Børnene kan få en tur på en pony og opleve den spritnye vandlegeplads.

Kitzingen er bl.a. kendt for sine 5 gamle broer over floden Main, men bykirken St. Johannes og nonneklostret Kloster Kitzingen er også værd at kigge nærmere på. Den smukke gamle bydel ligger vest for Main. Kitzinger Freibad har alt, hvad hjertet begærer, hvad angår leg og udfordringer i vand.

Lidt længere mod øst ligger Iphofen, der er endnu en romantisk vinby. Tag med på en guided byvandring og oplev museer, kirker og klostre, byporte og tårne. I Markbreit kan I tage med på skibsrundfart på Main gennem det betagende vinland eller vælge at gå på gastronomisk eventyr i den smukke by.

Forlystelsesparken Freizeit-land Geiselwind er en af regionens helt store trækplastre for alle, der kan lide fart og spænding. Her er sjov for store og små, over og under vand, dyrehaver og legepladser, liveshows og grønne oaser, så ta’ madkurven med og bliv her en hel dag.

Leje af sommerhus i Unterfranken med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Unterfranken med netop den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Unterfranken er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Unterfranken nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Unterfranken - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Unterfranken. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Unterfranken. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Unterfranken hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Unterfranken her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Unterfranken, et feriehus i Unterfranken eller en feriebolig i Unterfranken, er der ingen, der har en lavere pris, end vi har. Feline er ferie i Unterfranken til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Unterfranken nu!

Vælg mellem 1.015 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland