Niederbayern er et familievenligt ferieområde med et stort og alsidigt udvalg af både attraktioner og historiske seværdigheder. Slap af og nyd ferien med en udflugt til den dejlige badesø Rannasee, eller den smukt beliggende by Passau med de tre floder Donau, Inn og Ilz.
Vælg mellem 3.679 sommerhuse
3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det børnevenlige ferieanlæg "Am Hohen Bogen" i bydelen Kummersdorf kun 3 km fra centrum af Arrach.
3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det børnevenlige ferieanlæg "Am Hohen Bogen" i bydelen Kummersdorf kun 3 km fra centrum af Arrach. I området findes der mange seværdigheder f.eks. Bayerwald-Tierpark Lohberg. Hochseilpark Lam, Fun-Park Neukirchen og meget mere. Emne nr. 305-DE8491.100.14.

Niederbayern er et område i den østlige del af den tyske delstat Bayern grænsende op til både Østrig og Tjekkiet.

Passau, kendt som treflodsbyen, har med sin enestående beliggenhed virkelig meget at byde på. Byen emmer af historie og kan føres helt tilbage til omkring 100 f. Kr. Særlig seværdigt er umådeligt smukke St. Stephan Dom med verdens største domkirkeorgel, men også Passauer Rathaus med barokke rådhussale, Jesuitenkriche St. Michael og Veste Oberhaus. Området har gode vandre- og cykelruter i forskellige sværhedsgrader og længder. Glasmuseum Passau, Das OberhausMuseum – Passau og Museum Moderner Kunst er eksempler på andre interessante udflugtsmål i byen med de tre floder – Donau, Inn og Ilz.

Forlystelsesparken Bayern-Park i Reisbach er et godt og familievenligt udflugtsmål, der indeholder over 80 forskellige actionfyldte, sjove og hyggelige forlystelser, dyrepark, legeplads og kørende aktiviteter for familiens yngste samt rovfugleshow.

Keldorado Kelheim i den nordvestlige del af Niederbayern har fantastiske faciliteter hvor familiens vandhunde kan slå sig løs . . . Vandlandet har et indendørs bassinareal på 600 kvadratmeter og et udendørs på 1700, opdelt i områder så der er plads både til leg, vilde rutsjeture og afslapning/wellness.

Niederbayern har flere dejlige, naturskønne badesøer, hvoraf Rannasee, beliggende lige mellem Wegscheid og Wildenranna i Passauer Land, er den største. Her kan I nyde skønne strande samt en lang række faciliteter som eksempelvis vandrutsjebane, udlejning af vandcykler, stor legeplads og beachvolleybane. Godt sted til både surfing og lystfiskeri. Perfekt til en afslappende dag i fred og ro sammen med familien.

Klar til eventyr i de højere luftlag? I er helt sikre på adrenalinsus både i Kletterwald, Sankt Englmar - Kletterzentrum, Landshut og i Hochseilgarten, Kelheim.

Helt uafhængig af vejr og vind er der for alle aldersgrupper en masse spændende underholdning og interessant læring at hente med et besøg hos Bayerwald XPERIUM. Et science center med over 100 naturvidenskabelige, interaktive poster.

Et skønt og hyggeligt udflugtsmål er også Museumsdorf Bayerischer Wald. Museumslandsbyen viser den lokale byggestil i tiden fra 1580 til 1850. Skønne bondegårde med farverige haver og gamle husdyrsracer, og indrettede bondestuer med udstillinger, der viser både hverdagslivet samt den religiøse del af tilværelsen. Museumsdorf Bayerischer Wald har endvidere en udstilling specielt tilpasset til børn.

Museum Dingolfing formidler byen Dingolfings spændende by- og industrihistorie fra etableringen og op til nutiden. Museumsbygningerne er opført i årene 1410 til 1477. På de omkring et tusinde kvadratmeter kan man som besøgende opleve den lokale industrihistorie fra såmaskine til hightech biler, og byens historie fra den første bosætning og frem til mekanisering af håndværk og landbrug i det 19. århundrede.

Leje af sommerhus i Niederbayern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus i Niederbayern med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Niederbayern er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Niederbayern nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Niederbayern - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Niederbayern. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Niederbayern. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Niederbayern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Niederbayern her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Niederbayern, et feriehus i Niederbayern eller en feriebolig i Niederbayern er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Niederbayern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Niederbayern nu!

Vælg mellem 3.679 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland