Artikler

 1. Feriebolig Saarland

  Den aktive familie har de allerbedste muligheder for fysiske udfoldelser kombineret med mindeværdige ferieoplevelser på en ferie i Saarland. Ta' på opdagelse i det smukke landskab, blandt de historiske og kulturelle skatte og i de mange familievenlige attraktioner.
  Feriebolig Saarland_207-DMG06023PFHPAC01
 2. Feriebolig Emsland

  Emsland er et smukt og fredeligt område beliggende op til den hollandske grænse. Her er store skov- og vandområder, et spændende naturreservat, historiske bygninger og seværdigheder og ikke mindste masser af aktiviteter og sjov for legebørn i alle aldre. Et rigtig familievenligt ferieområde.
  Feriebolig Emsland_354-DE-49843-04
 3. Feriebolig Mecklenburgische Seenplatte

  Der findes et utal af muligheder for at fiske, sejle, bade og dyrke vandsport på jeres ferie i Mecklenburgische Seenplatte, der er Tysklands største sammenhængende søområde indbefattet landets største sø. En naturskøn region med plads til et aktivt friluftsliv til fods og på cykel, samt mange historiske seværdigheder.
  Svaner i solnedgangen over Mecklenburgische Seenplatte
 4. Feriebolig Oberpfalz

  I Oberpfalz finder I en tæt koncentration af spændende, historiske og kulturelle seværdigheder. Lad jer blandt andet fortrylle af de smukke drypsten i König-Otto-Tropfsteinhöhle og idylliske Altstadt i Regensburg. Slap af i smukke Naturpark Oberpfälzer Wald og slip børnene løs i Badewelt Aqucur – vandhundenes paradis! Gode odds for en vellykket ferie for hele familien . . .
  feriebolig oberpfalz_354-DE-93339-02
 5. Feriebolig Niederbayern

  Niederbayern er et familievenligt ferieområde med et stort og alsidigt udvalg af både attraktioner og historiske seværdigheder. Slap af og nyd ferien med en udflugt til den dejlige badesø Rannasee, eller den smukt beliggende by Passau med de tre floder Donau, Inn og Ilz.
  3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det børnevenlige ferieanlæg "Am Hohen Bogen" i bydelen Kummersdorf kun 3 km fra centrum af Arrach.
 6. Feriebolig Oberbayern

  Kort fortalt har Oberbayern noget for enhver smag – uanset alder! Områdets smukke og afvekslende natur indbyder til et væld af sports- og friluftsaktiviteter, men også udvalget af badelande, interessante museer og historiske seværdigheder er stort og alsidigt.
  Ramsau i Oberbayern
 7. Feriebolig Fränkische Schweiz

  Fränkische Schweiz rummer smuk og alsidig natur, hvor der både er plads til afslapning i en uforstyrret stund og samtidig næsten ingen grænser for, hvilken sport eller friluftsaktivitet, I kan berige jeres ferie med. Listen over såvel historiske- og naturseværdigheder er lang – måske skal ferien også være det?
  Tüchersfeld, Fränkische Schweiz
 8. Feriebolig Oberfranken

  Oberfranken har store, uberørte naturområder, I enten kan nyde igennem et aktivt friluftsliv eller bruge til fordybelse og afslapning. De mange charmerende byer i Oberfranken har tilsammen et særdeles alsidigt udvalg af kulturhistoriske seværdigheder og familievenlige attraktioner.
  Bamberg i Oberfranken
 9. Feriebolig Femern

  Femern er på grund af sin beliggenhed helt ideel til både vandsport og strandliv. Desuden er øen på velegnet til både cykling og vandring, og I vil samtidig sagtens kunne lægge vejen forbi mange af de kulturseværdigheder og familievenlige attraktioner, Femern byder på.
  En strand på Femern med Femern bro i baggrunden
 10. Feriebolig Cuxhaven

  Cuxhaven er oplagt til lange vandre- og cykelture, men hovedattraktionen her er først og fremmest havet. Nyd den skønne sandstrand og det fascinerende Vadehav. Lad jer betage af den omfattende skibstrafik i området og læg vejen forbi fiskerihavnene og køb friskfanget fisk til aftensmaden.
  Cuxhaven