Cuxhaven er oplagt til lange vandre- og cykelture, men hovedattraktionen her er først og fremmest havet. Nyd den skønne sandstrand og det fascinerende Vadehav. Lad jer betage af den omfattende skibstrafik i området og læg vejen forbi fiskerihavnene og køb friskfanget fisk til aftensmaden.
Vælg mellem 1.598 sommerhuse
Hyggelig lejlighed til 4 personer beliggende i den populære bydel Duhnen i Cuxhaven, kun 200 fra adgang til strand og 1 km til supermarked.
Hyggelig lejlighed til 4 personer beliggende i den populære bydel Duhnen i Cuxhaven, kun 200 fra adgang til strand og 1 km til supermarked. Lejligheden er én af i alt 45 boligenheder i det bilfrie ferieanlæg på 10.000 m². Der hører 1 parkeringsplads til hver lejlighed. Emne nr. 253-CUX162.

Den populære ferieby Cuxhaven ligger ved Nordsøen og Elbens udløb midt i umådelig mangfoldig natur. Her er Vadehavet, som er UNESCO-verdensnaturarv, sandstrande og klitter, skov, mose og hede – pragtfulde naturskønne omgivelser, der inviterer til såvel cykling som vandreture. Cuxhaven er først og fremmest kendt for stand og vand, men faktisk er den smukke kysthede i området det største sammenhængende hedeområde ved Nordsøkysten af Tysklands fastland og strækker sig helt fra Duhnen til Oxstedt.

I Duhnen findes den fineste hvide sandstrand, hvorfra I kan nyde havets bølger og solens stråler, mens I slapper af og sammen med børnene bygger sandslotte, finder smukke strandskaller eller måske bare fordriver tiden med at læse i ro og fred. Helt ideelle rammer for en vellykket ferie!

Er vejret ikke til strandliv kan I besøge det skønne vandland Thalassozentrum ahoi med bølgebassin og modstrømskanal, sauna og dampbad, boblebad og 65 meter lang vandrutsjebane, der ligger Wehrbergsweg 32 i Cuxhaven.

Cuxhaven kan I med fordel opleve fra ”hop af og på – turbussen” Cuxliner On Tour. Den komplette, guidede rundtur på knap 40 km tager ca. to timer, hvis den tages uden afbrydelser.

Havnen er en attraktion i sig selv. En af de mest befærdede skibsruter i verden passerer forbi Cuxhaven hvilket giver en trafik på omkring 40.000 skibe årligt. Her kan I se de store containerskibe sejle forbi, rutebådene til Helgoland lægge til, beundre sejlbåde i massevis og naturligvis er det også her muligt at booke en havnerundfart.

Som en naturlig konsekvens af det maritime knudepunkt Cuxhaven er, findes der næppe mange lokationer med bedre muligheder for at købe og spise helt friskfangede fisk og rejer. Tag på en hyggelig shoppe-gåtur igennem både den nye og gamle fiskerihavn, og lad jer friste af alle de gode råvarer fra havet, som udbydes!

Udsigtspunktet ”Alte Liebe” er faktisk af ældre dato. Det toetagers træbygningsværk blev bygget i 1733 med funktion som skibslandingsplads og bølgebryder. Herfra nyder man den flotte udsigt over havet og det liv, der udspiller sig der. En I friske på en vandretur på 24 km, kan den flotte og imponerende Cux-Wanderweg, som begynder og slutter ved ”Alte Liebe” anbefales.

Ved Cuxhaven venter mere end 200 km velskiltede cykelstier på jer. Her er der ingen bjerge at bestige, kun lejlighedsvis en smule modvind, og derfor er det muligt for alle at være med. Der er mange lokationer med cykeludlejning i området, så pak madkurven og tag afsted på en hyggelig tur ud i det blå!

Besøg også det spændende og meget interessante Vrag- og fiskerimuseum ”Windstärke 10”. For de yngste børn har man her indrettet en sjov og anderledes legeplads, som indbefatter både søuhyre og ubåd! Børnene kan også prøve at få udfyldt deres egen søfartsbog på en oplevelsestur igennem museet i forening med ”damperen Otto”. De mange interaktive faciliteter giver god læring og underholdning.

Schloss Ritzebüttel, beliggende Schlossgarten 8 i Cuxhaven, er et smukt, spændende og gennemrestaureret slot fra senmiddelalderen med tilhørende parkanlæg. Åbent alle ugens dage undtagen fredag.

Privat sommerhusudlejning i Cuxhaven - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Cuxhaven er ejet af private. Derfor kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus i Cuxhaven. Når du vælger at leje sommerhus privat i Cuxhaven hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt gennem vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Cuxhaven? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat i Cuxhaven hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Cuxhaven
Hos os vil du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse i Cuxhaven. Vi tilbyder dig sommerhuse i Cuxhaven fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Cuxhaven på ét sted!

Leje af sommerhus i Cuxhaven med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Cuxhaven med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Cuxhaven har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Cuxhaven nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Cuxhaven - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Cuxhaven. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Cuxhaven. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Cuxhaven hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Cuxhaven her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Cuxhaven, et feriehus i Cuxhaven eller en feriebolig i Cuxhaven er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Cuxhaven til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Cuxhaven nu!

Vælg mellem 1.598 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Niedersachsen

    Niedersachen dækker et kæmpe område fra Nordsøen og den hollandske grænse og helt ned til Harzen. Derfor er naturen også meget varieret med vadehav, sandstrande og klitter i nord, til søer, bjerge og skove længere sydpå. Her er masser af muligheder for udendørs aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien.
    Drømmehus til 10 personer beliggende på en smuk naturgrund i Wingst, tæt på et badeland med både inden- og udendørs pool samt vandrutsjebane.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.