Der findes et utal af muligheder for at fiske, sejle, bade og dyrke vandsport på jeres ferie i Mecklenburgische Seenplatte, der er Tysklands største sammenhængende søområde indbefattet landets største sø. En naturskøn region med plads til et aktivt friluftsliv til fods og på cykel, samt mange historiske seværdigheder.
Vælg mellem 2.581 sommerhuse
Hyggelig feriebolig til 4 personer beliggende ved søen Lübbesee med badebro, i bydelen Petersdorf.
Hyggelig feriebolig til 4 personer beliggende ved søen Lübbesee med badebro, i bydelen Petersdorf. Fra stuen er der panoramaudsigt over skoven. Emne nr. 207-DBS03004F-17.

Mecklenburgische Seenplatte ligger i den sydøstlige del af den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern. Området er især en oplagt feriedestination, hvis man holder af aktivt friluftsliv. Sammenlagt findes over 100 vidt forskellige seværdigheder samt mange hundrede vandre-, løbe-, og cykelruter i Mecklenburgische Seenplatte. Bare vælg det, der passer jer bedst!

Den største by er Neubrandenburg, der ligger ved den 10 km lange og op til 2,5 km brede Tollensesee. Trænger I til en sval dukkert er friluftsbadene Broda og Augustabad oplagte udflugtsmål, idet Trollensesee er særligt kendt for sin gode vandkvalitet og naturskønne omgivelser. Der er naturligvis også gode muligheder for at sejle, surfe og fiske i søen. Foretrækker I at være aktive på landjorden, kan I afprøve den 35 km cykelrute rundt om Tollensesee i det skovrige landskab præget af istiden.

Søger I afveksling fra naturoplevelserne har Marktplatz Center i Neubrandenburg et stort og varieret udbud af specialbutikker, der kan give jer en hyggelig og spændende ferieshopping oplevelse.

Sæt også tid af til at opleve Vesteuropas største bjørnereservat Bärenwald Müritz, der har åbent året rundt. Følger man vandreruten igennem den store skov kan man måske endda være heldig at se en af de 16 bjørne bade!
Under alle omstændigheder kan I lære mere om dette prægtige og fascinerende dyr i stedets permanente udstillinger, og børnene kan slå sig løs på eventyrs-skovlegepladsen eller naturoplevelsesstien med tilhørende labyrint.

Mecklenburgische Seenplatte har en tæt koncentration af nationalparker, som næppe ses tilsvarende andre steder i verden. I både Müritz Nationalpark, Naturpark Mecklenburgische Schweiz und Kummerower See, Naturpark Feldberger Seenlandschaft, Naturpark Nossentiner/Schwinzer Heide, Naturpark Sternberger Seenland og Natupark Flusslandschaft Peental er I sikre på at få nogle skønne og uforglemmelige oplevelser sammen. Her er der ro og fred samt plads til alle de uforstyrrede og afslappende stunder, I trænger til.

Regionen har mange eventyrlige godser, herregårde og slotte. Besøg eks. Schloss Kummerow, hvor der udstilles en privatsamling af moderne kunst med fokus på internationale fotografier.

Kloster- und Schlossanlage Dargun er et imposant, historisk bygningsværk med en dramatisk historie. Slotsparken indeholder buske og træer, der er flere hundrede år gamle, og er et herligt sted til en hyggelig gåtur. Fra toppen af det 25 meter høje udsigtstårn i Kloster- und Schlossanlage Dargun har I en vidunderlig udsigt over hele anlægget og byen.

Privat sommerhusudlejning Mecklenburgische Seenplatte - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning Mecklenburgische Seenplatte er ejet af private. Af den grund kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Mecklenburgische Seenplatte. Når du vælger at leje sommerhus privat Mecklenburgische Seenplatte hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Mecklenburgische Seenplatte? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Mecklenburgische Seenplatte hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Mecklenburgische Seenplatte

Her vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Mecklenburgische Seenplatte. Vi har samlet sommerhuse Mecklenburgische Seenplatte fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Mecklenburgische Seenplatte på ét sted!

Leje af sommerhus Mecklenburgische Seenplatte med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Mecklenburgische Seenplatte med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Mecklenburgische Seenplatte har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Mecklenburgische Seenplatte nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mecklenburgische Seenplatte - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Mecklenburgische Seenplatte. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Mecklenburgische Seenplatte. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Mecklenburgische Seenplatte hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mecklenburgische Seenplatte her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Mecklenburgische Seenplatte, et feriehus Mecklenburgische Seenplatte eller en feriebolig Mecklenburgische Seenplatte er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Mecklenburgische Seenplatte til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mecklenburgische Seenplatte nu!

Vælg mellem 2.581 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Mecklenburg-Vorpommern

    Mecklenburg-Vorpommern er blandt andet kendt for kystlinjen ved Østersøen og for Mecklenburgische Seenplatte, der er den største gruppe sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Kulturelt fører Mecklenburg-Vorpommern os tilbage til middelalderen med mange gotiske kirker, som typisk er opført omkring byernes markedsplads. Området har attraktioner for hele familien og nok til en dejlig ferie.
    3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedsområdet Strandidyll, Trassenheide.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.