Emsland er et smukt og fredeligt område beliggende op til den hollandske grænse. Her er store skov- og vandområder, et spændende naturreservat, historiske bygninger og seværdigheder og ikke mindste masser af aktiviteter og sjov for legebørn i alle aldre. Et rigtig familievenligt ferieområde.
Vælg mellem 218 sommerhuse
Feriebolig Emsland_354-DE-49843-04
Objektnr. 354-DE-49843-04

Byen Harens historie har i århundreder været tæt forbundet med søfart, og på byens Schiffahrtsmuseum kan man se mange skønne gamle træskibe – både nogle med sejl og nogle med motor. I lastrummet på nogle af skibene kan opleves søfartskort, kompas, skibsmodeller og meget mere.

Ved siden af Søfartsmuseet ligger Møllemuseet. Den smukt renoverede mølle er fuldt funktionsdygtig, og ud over selve møllen kan man her besøge flere hundrede år gamle bygninger som et møllehus, et bageri og en vognremise med hjulværksted. En spændende historisk oplevelse, der kan nydes i ro og mag.

Det helt store trækplaster for børnefamilier er det mere end 500 år gamle Schloß Dankern, der er et sandt oplevelses-eldorado. I forbindelse med slottet er der mere end 150 forlystelser og aktiviteter lige fra et stort indendørs vandland, udendørs pool, legeland inde og ude, vandski, go-kart bane, minigolf og trætops-baner. Store som små, unge som ældre – her er de optimale rammer for leg og hyggeligt samvær med familien.

Også Meppen er en by fyldt med historiske bygninger og seværdigheder. Dortmund-Ems-kanalen løber gennem byen, og dagligt passerer omkring 20 skibe igennem den moderne Schleuse Meppen. Læg også vejen forbi Koppelschleuse – det tekniske mesterværk af en sluse fra 1820’erne, der står i sin originale stand. Tæt på Koppelschleuse ligger det arkæologiske museum med fund fra stenalderen til middelalderen og fra det romerske imperium.

Har I lyst til at gå på opdagelse i naturen, er Fullender Wald lidt vest for Meppen et rigtig godt valg. På de 2,5 km opdagelsesstier kan I lære om de nu skovdækkede tidligere tørvemoser, dyrene der lever her, de mange forskellige træarter – alt sammen tilrettelagt, så også familiens yngste bliver mere nysgerrige på naturen og miljøet. En god oplevelse for hele familien i rolige, naturskønne omgivelser.

Moormuseum Emsland ligger lidt syd for Meppen i naturreservatet Bourtanger Moor – Bargerveen, der er et stort vandrigt område med bl.a. kanaler og moser. Naturreservatet kan både opleves på vandreture men også på tur med et lille tog. Museet byder på masser af oplevelser og aktiviteter for børn, og på caféens terrasse kan de voksne holde hvil og nyde en forfriskning med udsyn til børnene på temalegepladsen.

Leje af sommerhus Emsland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Emsland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Emsland er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Emsland nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Emsland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Emsland. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie Emsland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Emsland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Emsland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus Emsland, et feriehus Emsland eller en feriebolig Emsland, er der ikke andre, der har en lavere pris, end vi har. Feline betyder ferie Emsland til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus Emsland nu!

Vælg mellem 218 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Niedersachsen

    Niedersachen dækker et kæmpe område fra Nordsøen og den hollandske grænse og helt ned til Harzen. Derfor er naturen også meget varieret med vadehav, sandstrande og klitter i nord, til søer, bjerge og skove længere sydpå. Her er masser af muligheder for udendørs aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien.
    Drømmehus til 10 personer beliggende på en smuk naturgrund i Wingst, tæt på et badeland med både inden- og udendørs pool samt vandrutsjebane.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland