Femern er på grund af sin beliggenhed helt ideel til både vandsport og strandliv. Desuden er øen på velegnet til både cykling og vandring, og I vil samtidig sagtens kunne lægge vejen forbi mange af de kulturseværdigheder og familievenlige attraktioner, Femern byder på.
Vælg mellem 2.927 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer beliggende i udkanten af brede, gule rapsmarker i ferieanlægget Kiebitzhof i Femern-Petersdorf.
Ferielejlighed til 4 personer beliggende i udkanten af brede, gule rapsmarker i ferieanlægget Kiebitzhof i Femern-Petersdorf. Herfra er der ikke langt til stranden eller byens centrum. Her findes butikker, restauranter, caféer samt et væld af fritids- og underholdningstilbud. Emne nr. 207-DOS02012DYYYO-17

Tysklands tredjestørste ø Femern er også en af de mest solrige regioner i landet med ca. 2200 årlige solskinstimer. Femern er på grund af sin fordelagtige beliggenhed i Østersøen sammen med ideelle vindforhold kendt som et mekka for både surfing, sejlads, stand up-paddling, dykning og fiskeri.

Øens 78 kilometer lange kyststrækning er dejligt afvekslende og byder både på naturstrande, sandstrande og klintkyst. På Femern findes hele tyve dejlige og forskellige strande. Med andre ord er der her strand for enhver smag. Øens sydlige del har smukke sandstrande, mens der på den østlige del af øen er klintkyst. Den nordlige del af Femern bærer i stedet for præg af klitlandskaber med indsøer. I kan derfor blot finde jeres favoritstrand, og herefter slappe af og nyd tiden med hinanden. Brug dagen til badning og leg med børnene, og gå jer en skøn aftentur langs vandkanten mens solen langsomt forsvinder i horisonten.

Blandt Femerns spændende og interessante kulturseværdigheder kan nævnes Fehmarn-Museum Burg, Mühlenmuseum Lemkenhafen og Museum Katharinenhof. På frilandsmuseet Museum Katharinenhof kan man i sæsonen maj til oktober få et indblik i livet i middelalderen, og samtidig overvære gammelt håndværk udført i forskellige historiske værksteder som eksempelvis trykkeri, smedje, snedkerværksted, keramikværksted og væveri.

Oplagt til en heldagsudflugt er Galileo Wissenswelt, der dækker over hele tre museer: Museum Naturkunde, Museum Technik og Museum Übersee, som på hver sin måde formidler naturfag, teknik og kultur for både børn og voksne. Besøgende tages med på rejsen fra jordens dannelse til nutiden og kommer omkring mange emner og fagområder på sjov og lærerig vis.

I Schmetterlingspark Fehmarn kan man opleve en mangfoldighed af sommerfugle i den 900 kvadratmeter store bygning, hvor omkring 1000 eksemplarer fordelt på 40 forskellige arter flyver frit rundt. Foruden ved sommerfuglene vil I også kunne opleve leguaner, vagtler, zebrafinker, koikarper og vandskildpadder på tæt hold. Tag jer tid til at beundre den farverige, tropiske verden med palmer, oliven- og figentræer, orkideer mv. og læg også vejen forbi attraktionens hyggelige cafe. Schmetterlingspark Fehmarn har sæsonåbent medio marts til primo november.

På U11 U-Boot-Museum Fehmarn kan man ud over selve museet også komme ombord i den legendariske ubåd U11, som ligger i havnen i Burgstaaken. Se udsigten gennem et virkeligt periskop og afprøv besætningsmedlemmernes smalle køjer. Teknikinteresserede vil sikkert i særlig grad være tiltrukket af at se ubådens originale torpedorør samt det imponerende maskinrum, mens det tilhørende museum til gengæld formidler nyttig viden om den tyske ubådsflåde i efterkrigstiden målrettet hele familien.

De bedste indkøbsmuligheder findes i øen ”hovedstad” Burg. Her er et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer samt en gammel, historisk bydel og en markedsplads, hvor der afholdes mange arrangementer. Blandt andet en ugentlig markedsdag.

Der er gode fiskemuligheder langs hele øens kystlinje med et alsidigt udvalg af fangstmuligheder.

Naturskønne og fredelige Femern indbyder både til vandre- og cykelture. I kan leje cykler hos Connys Fahrradladen og ved Tourismus-Service Fehmarn fås inspiration til valg af ruter og udflugtsmuligheder på hele øen.

Leje af sommerhus på Femern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus på Femern med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning på Femern er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Femern nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Femern - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus på Femern. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Femern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Femern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Femern her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus på Femern, et feriehus på Femern eller en feriebolig på Femern er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie på Femern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Femern nu!

Vælg mellem 2.927 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schleswig-Holstein

    Vadehav, vind og bølger, endeløse diger, strande og klitter - det er, hvad I kan finde i ferielandet Schleswig-Holstein. Her er der masser af ren natur. Et ideelt ferieland for aktive familier, vandhunde og naturelskere. Charmerende cykelruter, spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping - hvad kan man ønske sig mere på sin ferie?
    Schleswig-Holstein
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland