Artikler

 1. Sommerhus Thorup Strand

  Frisk havluft, smukke udsigter, lækre fiskespecialiteter og chancen for at komme helt tæt på et autentisk fiskermiljø er nogle af de elementer, jeres ferie kan indeholde ved Thorup Strand. I er heller ikke langt væk fra Jyllands eneste klippe, hyggelige familieattraktioner og dejlig natur velegnet til både vandreture og cykling.
  Midt i den pragtfulde Vesterhavsnatur ved Thorup Strand, ligger dette sommerhus til 8 personer.
 2. Sommerhus Kollerup

  Kollerup ligger i rolige og naturskønne omgivelser, der indbyder til mange forskellige former for friluftsaktiviteter både til lands og vands. Herfra har I kort køreafstand til den hyggelige handelsby Thisted og dejlige Fårup Sommerland, hvor en oplevelsesrig og actionfyldt dag helt sikkert venter jer.
  Dejligt sommerhus til 9 personer beliggende i noget af Danmarks skønneste rå natur i Kollerup.
 3. Sommerhus Svinkløv

  Svinkløv ved Jammerbugten har både en herlig badestrand og dejlige klitplantager, der indbyder til et væld af friluftsaktiviteter. Her kan I vandre, køre mountainbike eller tage på ride udflugt. Besøg også Jyllands eneste klippe – og den skønne forlystelsespark Fårup Sommerland.
  Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i Svinkløv på en stor naturgrund.
 4. Sommerhus Grønne Strand

  Vild og vidunderlig natur. Frisk luft i ubegrænsede mængder - højt til loftet og plads til at udfolde sig - eller lade være . . . Ved Grønne Strand er der ro til fordybelse, plads til at sidde uforstyrret og suge naturens indtryk til sig. Lyder det som en vellykket ferie for jer?
  Attraktivt sommerhus til 8 personer beliggende på en naturgrund i Grønne Strand.
 5. Sommerhus Tranum Strand

  Ved Tranum Strand har I et perfekt udgangspunkt for et væld af friluftsaktiviteter. Området har gode vandre- og cykelruter samt en pragtfuld, børnevenlig strand, der er meget velegnet til både at bade og surfe ved. Mange spændende attraktioner inden for fornuftig køreafstand.
  Sommerhus til 8 personer beliggende i rolige omgivelser ved Tranum Strand.
 6. Sommerhus Slettestrand

  Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
  Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.