Her, ved Danmarks vestligste punkt, er der plads til afslapning, hygge og oplevelser, som ligger et godt stykke fra dagligdagen.
Vælg mellem 1.553 sommerhuse Destinationer under Blåvand
weekendophold sommerhus blåvand_121-26-3178
Emne nr. 121-26-3178.

Weekendophold i sommerhus i Blåvand: Skøn pause fra hverdagen

Et weekendophold i sommerhus Blåvand. Det er lige, hvad du og familien har brug for, når ferietiden er langt væk, og der er behov for at komme væk fra hverdagen og ud i frisk luft under åben himmel.

På et weekendophold i sommerhus i Blåvand bor I nemlig fjernt fra stress og jag i klitterne ved en 15 kilometer lang, bred og flad sandstrand ved det brusende Vesterhav.

Hvornår har du for eksempel senest cyklet på en strand? Eller redet på hest i vandkanten, mens solen synker i havet i et skær af orange og violette nuancer på himlen?

Du kan også lede efter rav på stranden eller få gået eller løbet de der lange ture, du aldrig når til daglig.

Enten langs Vesterhavet eller på den lyngklædte blandt krogede egetræer og fyr på hederne og i klitplantagerne på et weekendophold i sommerhus i Blåvand.

Få det store overblik og et fantastisk panorama ved at tage de 170 trin til toppen af det 39 meter høje Blåvandshuk Fyr. Her kan man blandt andet spotte verdens største havvindmøllepark, Horns Rev, 14 kilometer ude i havet, og hilse på Fanø.

Driller vejret, venter tropiske tilstande i Blåvand Badeland og masser af muligheder i Blåvand By. Her kan du tage kegler i bowlingcentret, shoppe i over 150 butikker og stille sult og tørst på byens mange cafeer og restaurant.

Men Blåvand By er meget mere på et weekendophold i sommerhus i Blåvand. Se rav blive til smykker hos ravsliberen, besøg kunsthåndværkere, lysstøberiet og glasstøberiet eller frist den søde tand hos Blåvand Bolcher; Danmarks ældste bolsjekogeri.

Og pludselig er et weekendophold i et sommerhus i Blåvand forbi. Så er der kun én ting at gøre: at glæde sig til det næste besøg i Blåvand.

Du finder nemt et weekendophold i sommerhus i Blåvand hos Feline. Flere af vores mange, dejlige sommerhuse er ikke bundet af at skulle lejes i en uge, men kan lejes i kortere perioder så som en weekend.

Vælg mellem 1.553 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet