Emne nr.: 090-14110
Emne nr.: 090-14110

Hos Feline Holidays er luksus lig med din egen pool og så selvfølgelig nogle skønne dage i det sommerhus, du ender med at booke. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med egen pool ikke blot et garanteret hit blandt familiens yngste medlemmer - selv de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt spreder sig.

Du kan med stor fordel booke dit sommerhus med luksusindretning, når du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier søger efter et luksushus, til den kommende ferie. Af den grund er udvalget størst, når du lejer i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er klaret, kan I begynde at glæde jer til ferien.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det matcher familiens ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Blåvandshuk er det vestligste punkt i Danmark. Her venter mange ferieoplevelser for hele familien.

Det er forholdsvist nemt at finde rav på stranden ved Blåvandshuk. Man kan f.eks. tage med på en guided rav-tur og nyde godt af insidertips og gode råd. Dette øger chancen for at få Nordens Guld med hjem.

Tambours Have er et 30.000 m² stort parkanlæg, der rummer den smukkeste oase af planter, blomster, vandløb og udskårne figurer. Familiens yngste kan brænde energi af på parkens legeplads.

Verdens ende i Danmark ligger på halvøen Skallingen ved Blåvandshuk.

Blåvand Zoo er Danmarks mindste zoologiske have. Blandt de spændende vilde dyr i haven er de sjældne hvide løver, som der kun findes omkring 90 eksemplarer af i hele verden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 124 sommerhuse