I Hvidbjerg Strand kan I indånde den friske havluft, nyde solen, få sand mellem tæerne og bade i Vesterhavet. Med det store udbud af aktiviteter, historiske seværdigheder og friske fiskespecialiteter er der noget for enhver!
Vælg mellem 114 sommerhuse
Sommerhus Hvidbjerg Strand_121-26-0674
Emne nr. 121-26-0674

Nyd en dejlig gåtur gennem det bløde sand og lyt til havets bølger og mågerne, der kredser rundt på himlen. Tag på Vadehavsvandring, nyd en god bog i klitterne eller bad i det brusende Vesterhav. Badebroen ved Hvidbjerg Strand er den nemmeste vej til en forfriskende dukkert i det salte vand.

Vandhunde, der vil bade andre steder end i det saltholdige Vesterhav, kan få en hel dag til at gå med wellness, sauna, spa, forskellige pools og vandrutsjebaner i badelandet i Hvidbjerg Strand ved Blåvand. Det store, men mørke, highlight er vandrutsjebanen “det sorte hul“ med lys og lyd, der ender i en underjordisk grotte. Rutsjebanen er virkelig en sjov oplevelse for små og store, der elsker fart og eventyr!

Det perfekte sted for hoppeglade børnefamilier og andre spilopper er Trampolinland tæt på Hvidbjerg Strand. Her venter 600 m² med trampoliner, hvor I kan lave akrobatik og krumspring – der er endda trampoliner på væggene! Kolbøtter, saltoer og andre badutspring er velkommen!

Er I vilde med historiske opdagelsesture? Intet problem! Tag til Tirpitz-bunkeren fra Anden Verdenskrig. Midt i klitterne ligger museet, hvor I kan dykke ned i en ikke så fjern fortid.

Hvad med en mini-oplevelse? I Varde Miniby finder I Varde som modelby fra 1860 i størrelsesordenen 1:10. Fra maj til oktober kan I se de 300 historiske minihuse, der emmer af nostalgi.

På ferien i Hvidbjerg Strand må I ikke gå glip af en lille smuttur til Blåvand. Den lille kystby med 200 indbyggere har masser at byde på. Her kan I slentre fra butik til butik med modetøj og brugskunst eller nyde en lækker fiskespecialitet i en af restauranterne.

Et ægte highlight for familier med børn er Blåvand Zoo. Her venter over 100 dyrearter, deriblandt flere eksotiske dyr. Den hyggelige, lille zoologiske have har masser af borde og bænke, så der er plads til at lægge en lille pause ind. Børnene kan få lov at klappe og fodre nogle af dyrene, og med de mange aktiviteter er dagen hurtigt væk.

Mærk den autentiske og maritime stemning i Blåvandshuk Fyr, der ligger i Danmarks mest vestlige del. Her kan I klatre op af de 170 trin til en smuk panoramaudsigt, der åbner sig udover området i 40 meters højde.

Lad jer inspirere og tag et par minutter til at tænke, når I besøger området omkring Oksby Kirke. Hvis man er vild med små og gamle kirker, er udsigten til kirken betagende.

Et andet fint udflugtsmål er Skallingen, en af de mest romantiske byer i hele Europa. Man kan næsten ikke lade være med at tage fodtøjet af, så man kan mærke det bløde, hvide sand mellem tæerne. Skallingen er et skønt sted at slikke sol eller flyve med drage midt i et fantastisk klitlandskab – især når solen skinner fra en skyfri himmel!

Er I på udkig efter en helt særlig kulisse til årets feriefoto? Så tag et billede sammen med Bill Woodrow på hans hest. Fredsskulpturen giver feriebilledet et eventyrligt præg.

Leje af sommerhus i Hvidbjerg Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Hvidbjerg Strand med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Hvidbjerg Strand er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Hvidbjerg Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Hvidbjerg Strand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Hvidbjerg Strand. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hvidbjerg Strand her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hvidbjerg Strand, et feriehus i Hvidbjerg Strand eller en feriebolig i Hvidbjerg Strand er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Hvidbjerg Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hvidbjerg Strand nu!

Vælg mellem 114 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Beliggenheden er helt fantastisk
Blåvand
9 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 marts
Dejligt og roligt område, samtidig tæt på strand og by.
Blåvand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 april
Et dejlig og roligt sted.
Blåvand

Andre artikler

  1. Sommerhus Blåvand

    Blåvand er et af de største og mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet. Holder I ferie i et af de mange sommerhuse i Blåvand, vil I opleve en af vestkystens mest børnevenlige strande med fint sand og godt badevand, områdets unikke natur, udflugter og aktiviteter for hele familien til al slags vejr.
    Lyngvig Fyr nær Blåvand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet