Der ligger flere skønne sandstrande i området, og derfor kan alle finde den helt perfekte strand, uanset hvor gamle børnene er. Det naturskønne og afvekslende landskab er som skabt til vandre- og cykelture - og i Blåvand er der masser af muligheder for at få stillet trangen til shopping.
Vælg mellem 208 sommerhuse
Flot feriehus til 6 personer beliggende på en stor naturgrund i Ho. Området indbyder til cykel- og gåture i den pragtfulde natur.
Flot feriehus til 6 personer beliggende på en stor naturgrund i Ho. Området indbyder til cykel- og gåture i den pragtfulde natur. Ikke langt fra huset ligger der et aktivitetscenter og en god golfbane. Emne nr. 130-P32514

Ho er er fredeligt sommerhusområde, som ligger i naturskønne omgivelser på halvøen Skallingen, tæt ved Ho Bugt. Herfra er der kun få kilometer til Blåvand og til Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk.

Den nærmeste strand er Skallingen Strand, som er en bred og skøn sandstrand. Hvidbjerg Strand ligger på et afskærmet sted, og derfor er vandet meget roligt; perfekt til familier med mindre børn. Kronen på værket ligger ved Vesterhavet, nemlig den langstrakte sandstrand, der findes ved Blåvand. Uanset om I foretrækker den ene af strandene, eller I gerne vil prøve dem alle sammen, kan I glæde jer til nogle dejlige timer ved vandet sammen med børnene.

Området er rigtig godt til både vandre- og cykelture. Landskabet ved Ho er åbent, men ændrer sig til skov i takt med, at man nærmer sig Blåvand. Strandene er selvfølgelig også perfekte til en afslappende gåtur. Det gælder ikke mindst om aftenen, hvor det er en storslået oplevelse at nyde synet af solen, der forsvinder i havet, fra den vestvendte strand ved Blåvand.

Skulle trangen til shopping melde sig, er en tur til Blåvand lige sagen. Foruden et bredt udvalg af dagligvarebutikker finder I også mange forskellige specialbutikker i den hyggelige bymidte. Her venter nogle hyggelige timers jagt på tøj, sko, brugskunst og mange andre gode sager.

Blåvandshuk er det vestligste punkt i Danmark, og der er kun få kilometer dertil fra Ho. Det er en sjov oplevelse at tage dertil sammen med børnene og forklare dem, at nu kan man ikke komme længere mod vest i Danmark. Det er en god ide at tage en spand eller nogle poser med, for der er fine muligheder for at gå på jagt efter flotte sten på dette sted – og efter rav om efteråret.

En tur omkring Blåvandshuk Fyr, som rejser sig næsten 40 meter op i landskabet, er næsten ikke til at komme uden om. Fra toppen er der simpelthen den mest fantastiske udsigt ud over havet og Skallingen, som man kan ønske sig.

Leje af sommerhus Ho med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Ho med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Ho er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Ho nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ho - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Ho. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Ho. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ho hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ho her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ho, et feriehus Ho eller en feriebolig Ho er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Ho til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ho nu!

Vælg mellem 208 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Rigtig fed strand. God zoo lige i nærheden til børnene. Hyggelig by
Blåvand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Vidunderligt, og alle de dådyr??
Blåvand
10 voksne 0 børn 2 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Dejligt med ubetjent købmand som nabo og feriecentret men ret øde
Blåvand
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Dejligt naturområde
Blåvand
7 voksne 3 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Ligger fint centralt i HO med nem adgang i bil til Blåvand
Ho

Andre artikler

  1. Sommerhus Blåvand

    Blåvand er et af de største og mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet. Holder I ferie i et af de mange sommerhuse i Blåvand, vil I opleve en af vestkystens mest børnevenlige strande med fint sand og godt badevand, områdets unikke natur, udflugter og aktiviteter for hele familien til al slags vejr.
    Lyngvig Fyr nær Blåvand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet