Blåvandshuk har for det første en pragtfuld, hvid og bred sandstrand med lavt og roligt badevand, men også et bredt udbud af familievenlige faciliteter og attraktioner.
Vælg mellem 486 sommerhuse
Lækkert sommerhus til 8 personer beliggende på en dejligt naturgrund i Blåvandshuk. Et attraktivt og børnevenligt sommerhus på alle årstider.
Lækkert sommerhus til 8 personer beliggende på en dejligt naturgrund. Fra stuen er der udgang til stor terrasse med diverse havemøbler. Et attraktivt og børnevenligst sommerhus på alle årstider. Emne nr. 340-323

Blåvandshuk er det vestligste punkt i Danmark og markeres af det iøjnefaldende 39 meter høje Blåvandshuk Fyr, der blev bygget i 1900 til afløsning for det gamle vinkelfyr fra 1888. Billetter til fyret kan købes i Blåvandshuk Fyr Turistinformation, hvorefter man kan nyde den formidable udsigt over havet og den skønne natur.

Den brede sandstrand ved Blåvandshuk Fyr, Blåvand Strand, er opdelt i en nord- og en sydstrand og er tildelt den internationale miljømærkeordning Blå Flag. Nordstranden har vidtstrakte klitlandskaber, der giver god mulighed for læ. Desuden er stranden kendt som et rigtig godt sted at søge efter rav. Sydstranden er meget børnevenlig da den både er bilfri og har lavt, roligt vand uden stærk strøm. De specielle vand- og strømforhold skyldes Horns Rev, som strækker sig omkring 40 km ud i Vesterhavet og således nærmest danner en lagune på sydsiden. På den kilometerlange hvide sandstrand er der masser af plads til at bygge sandslotte, spille bold eller flyve med drage – eller ligge og slappe af, nyde solen og læse en god bog . . .
Ønsker man at have sin bil med ned på stranden er det tilladt på sydsiden af Vejers Strand – 12 km nord for Blåvand Strand. Nordsiden af denne strand er til gengæld bilfri. Lidt længere nordpå ligger Børsmose Strand, som også er en flad, hvid sandstrand med høje klitter, hvor man kan søge læ.

En enestående naturoplevelse venter i Oksbøl Kronvildtreservat, der ligger nord for Blåvand omkring Henne Strand. Området har en af landets tætteste bestande af kronvildt. Der lever ca. 1200 dyr på de 16.000 hektar, og det er både muligt at deltage i arrangerede, guidede ture i reservatet samt færdes på egen hånd i den del af området, som hører under Naturstyrelsen.

I Blåvandshuk og omegn er der basis for mange gode og hyggelige vandreture. Adskillige plantager og skove i området har afmærkede ruter i forskellig længde og sværhedsgrad. Nyd den skønne ro og fred, som findes her.

Få minutters kørsel fra Blåvand ligger den gratis attraktion Skovlegepladsen i Oksby. Denne herlige skovlegeplads indeholder legeredskaber for børn i alle aldre – blandt andet en stor sansegynge og en sjov balancetunnel. Alt er selvfølgelig udført af naturlige materialer, og der er overdækkede bænke – oplagt til picnic. Er I på cykel kan I let og sikkert komme helt ud til skovlegepladsen via cykelsti direkte fra Blåvand Strand.

Både i Blåvand, Ho og Varde holdes der i sommersæsonen forskellige typer af hyggelige og familievenlige markeder. Her udbydes et væld af varer – og prisen kan der som regel forhandles om . . .

Der er et fint og alsidigt udvalg af spisesteder mv. i Blåvand, både til den store og lille sult og pengepung, samt gode shoppingmuligheder. Besøg også Blåvand Bolcher, hvor I kan overvære produktionen af bolcher, karameller og slikkepinde samt naturligvis købe de håndlavede lækkerier med hjem fra butikken samt nyde en forfriskning i den tilhørende cafe. Hos Blåvand Lys er det muligt at prøve ”selv dyp” dvs. kreere dine egne personlige, håndlavede stearinlys. I butikken sælges både firmaets egne, håndproducerede lys samt mange andre former for spændende og inspirerende brugskunst.

Blåvand Zoo har ca. 400 dyr fordelt på 80 forskellige arter. Heriblandt mange mindre ”klappedyr” som f.eks. kalve, ponyer, kaniner og geder. Attraktionen har daglige aktiviteter og fordringer, som publikum kan overvære. Der er cafeteria i Blåvand Zoo, men medbragt mad må også gerne nydes ved de opstillede borde og bænke.

Leje af sommerhus i Blåvandshuk med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Blåvandshuk med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Blåvandshuk på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Blåvandshuk nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Blåvandshuk - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Blåvandshuk. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Blåvandshuk. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Blåvandshuk hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Blåvandshuk her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Blåvandshuk, et feriehus i Blåvandshuk eller en feriebolig i Blåvandshuk er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Blåvandshuk til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Blåvandshuk nu!

Vælg mellem 486 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Fantastisk beliggenhed med udsigt til klitter og vand
Blåvand
11 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Lækkert område - ikke langt til stranden og fyret. Virkelig dejligt.
Blåvand
14 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
+ stranden og byen / indkøbsmuligheder kan nås i gåafstand - huset ligger på en hjørnegrund og er meget åben i 3 retninger
Blåvand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Tæt på by og strand
Blåvand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
dejligt område vi har lejet sommerhus i Blåvand flere gange
Blåvand

Andre artikler

  1. Sommerhus Blåvand

    Blåvand er et af de største og mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet. Holder I ferie i et af de mange sommerhuse i Blåvand, vil I opleve en af vestkystens mest børnevenlige strande med fint sand og godt badevand, områdets unikke natur, udflugter og aktiviteter for hele familien til al slags vejr.
    Lyngvig Fyr nær Blåvand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet