Langs kysten i det danske land, kan man nyde en dejlig familieferie eller nogle romantiske dage i sommerhus. Bredmose er del af Blåvand, der ligger på tangen ved Ho Bugt med Vadehavet til den ene side og Vesterhavet til den anden.
Vælg mellem 138 sommerhuse
Sommerhus Bredmose_130-P32894
Emne nr. 130-P32894

Grønne skove og marker breder sig mellem de to kyster som et naturligt tæppe. Fra sommerhusene i området er der blot få skridt du i den smukke natur.

Hvis I ikke selv vil tage cykler med, kan I leje dem ved Blåvandshuk Cykeludlejning ved Hvidbjerg Strand eller på Blåvandvej 2-10. Her finder I også budcykler med plads til børnene eller dagens indkøb. Det flade Jylland kan opdages fra cykelsadlen med hele familien. Den friske brise fra havet gør udflugterne til et sjovt eventyr langs klitterne og kysten.

Med bil er der 10 minutter og med cykel 30 minutter til den skønne strand ved Vesterhavet. Den kridhvide sandstrand breder sig over flere kilometer som et ædelt tæppe langs kysten. Ud for kysten ligger også sandbanken Horns Rev, der skaber gode badeforhold for familier med små børn, der kan lege og bade bekymringsfrit i det lave vand.

På tangens vestlige spids rager det gamle, hvide fyrtårn højt op i den blå himmel. Efter turen op ad de mange trin, belønnes man med en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende landskab. I bunden af fyrtårnet kan I stikke hovedet forbi Blåvand Turistinformation, hvor der også kan bookes ture til naturparken, der ligger mellem kysten og bugten i Vadehavet.

I Blåvand ligger en zoologisk have med løver, ponyer, aber, zebraer og andre eksotiske dyr, der venter på jeres besøg. Her vil familiens mindste få sig nogle spændende oplevelser, når der er fodringstid eller ponyridning på programmet. Børnefamilier er også særligt vilde med Blåvands minigolfbane.

Fra Westernbyen ved Hvidbjerg Strand Campingplads, kan både nybegyndere og øvede tage med på rideture ud i området ved Blåvand. Hvis man er mere til historiske udflugter, må man ikke gå glip af besøget ved Tirpitz Bunkermuseum, hvor Anden Verdenskrig er i fokus.

Bugten og den lille landsby, Ho, er sydlig nabo til Bredmose. I Ho vil I finde små gårdbutikker, en gammel kirke og en hyggelig lille landsbymidte, hvor I kan erhverve jer lækre specialiteter til en picnic i det grønne. Syd for Ho ved Bredmose ligger også golfbanerne, der hører til Blåvandshuk Golfcenter.

På den anden side af Bredmose og Ho Bugt ligger havnebyen Esbjerg, der er Danmarks 6. største by. Her kan man tage på shopping i gågaden eller på en spændende museumstur. Med bil er der blot 15 minutter til bymidten, og på cykel vil turen tage en god time.

Fiskeri- og Søfartsmuseet beretter om den lange periode, hvor fiskeriet har præget regionens økonomi, mens man på Esbjerg Museum kan komme tæt på historien om den tyske besættelsesmagt og modstandsbevægelsen. Lige ud til kysten står også skulpturgruppen “Mennesket ved Havet”, der er blevet byens vartegn.

Leje af sommerhus i Bredmose med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Bredmose med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Bredmose er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Bredmose - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Bredmose. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Bredmose. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bredmose her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bredmose, et feriehus i Bredmose eller en feriebolig i Bredmose er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Bredmose til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bredmose nu!

Vælg mellem 138 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Rigtig fed strand. God zoo lige i nærheden til børnene. Hyggelig by
Blåvand
6 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Roligt sommerhus område , tæt på skov
Blåvand
5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Meget stille naturområde. Dog kun 10-12 minutters kørsel til Blåvand, hvis man ønsker mere liv.
Ho
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stille og rolig område - men gør venligst fremtidig bestiller opmærksom på at det er 5 km. til Blåvand
Ho
10 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Hjorte i haven om aftenen og tidlig morgen fra den lille Lund overfor og der var vidunderlig roligt i området
Ho

Andre artikler

  1. Sommerhus Blåvand

    Blåvand er et af de største og mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet. Holder I ferie i et af de mange sommerhuse i Blåvand, vil I opleve en af vestkystens mest børnevenlige strande med fint sand og godt badevand, områdets unikke natur, udflugter og aktiviteter for hele familien til al slags vejr.
    Lyngvig Fyr nær Blåvand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet