Blåvand er det oplagte valg til en dejlig, afslappende weekend. Her er skøn natur med pragtfulde strande, mange forskellige butikker og masser af oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 1.570 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhususdlejning blåvand weekend_340-281
Emne. nr. 340-281.

Naturlig nydelse med sommerhusudlejning i Blåvand en weekend

Indtil man har prøvet sommerhusudlejning i Blåvand i en weekend, tror man, at det er løgn. At man i Danmark kan opleve så storslået natur med kilometerlange, øde og brede strande mellem et brusende hav, høje klitter og lyngklædte heder.

Men det vender en weekend i Blåvand op og ned på. For her i det vestligste Danmark, få kilometer fra Esbjerg, venter en anderledes verden med åbne vidder, vind i håret og sand mellem tæerne.

Og mens solen langsomt synker ned i Vesterhavet og forvandler den blå himmel til en palet af orange, rosa og lilla nuancer, kan man med sommerhusudlejning i Blåvand en weekend tænke tilbage på en herlig dag og glæde sig til den næste.

Ridetur i vandkanten

En weekend i Blåvand kan nemlig være fuld af sjov og aktiviteter. Kør på cykel på stranden eller rid i vandkanten på lejede heste. Test evnerne som klatrer på strandens gamle bunkers eller slap af på en isoleret plet i en ’gryde’ i klitterne.

Tag de 170 trin op i det 39 meter høje Blåvandshuk Fyr, Danmarks vestligste punkt. Her venter det store overblik over Vesterhavet med Horns Rev-vindmølleparken, Fanø og Esbjerg, strande og heder.

På jagt efter Nordsøens guld

Find rav på stranden eller se ’Nordsøens guld’ blive forvandlet til smykker hos ravsliberen i Blåvand By. Her frister blandt meget andet også Danmarks ældste bolsjekogeri, Blåvand Bolcher, et glasstøberi, et lysstøberi samt tøjbutikker, supermarkeder, cafeer og restauranter.

Børnene vil elske en tur i Blåvand Zoo med kæle- og klappedyr som geder og kaniner samt hvide løver, røde kænguruer og andre eksotiske dyr. Arter vejret sig ikke, vil en tur i Blåvand Badevand også vække lykke.

Det samme gælder sommerhusudlejning i Blåvand. En weekend er alt, hvad man behøver for at få en grundig smagsprøve på områdets glæder.

Endnu et plus er, at sommerhusudlejning i Blåvand en weekend er enkelt og sikkert med Feline. Vi har sommerhuse i alle kategorier, og vores søgemaskine er fuld af valgmuligheder samt nem at bruge.

Vælg mellem 1.570 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet