Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved Ebeltoft. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 1.064 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus ved Ebeltoft her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus ved Ebeltoft hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget ekstra at få de mange fordele. Vi lover at der ikke er andre bureauer som udlejer dit foretrukne sommerhus ved Ebeltoft til en billigere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Mols bjerge er mange besøg værd, med sin flotte natur, som man kommer til ad grusveje. Kan anbefales både som vandrer, på cykel eller i bil

Et dejligt område tæt på vand og handlemuligheder og diverse aktiviteter

Djurs sommerland, stranden ved øer og ved færgelejet, Sletterhage på Helgenæs, byen, alt er et besøg værd, vi har været der rigtig mange gange :-)

Vi var med børnebørnene i Ebeltoft, Mols Bjerge og Ree Dyrepark.

Rigtig god udsigt, samt god uspoleret strand, rolig område.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus ved Ebeltoft, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus ved Ebeltoft til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved Ebeltoft, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Første gang vi bruger firmaet. Nem og hurtig booking og hurtig svar. Ikke sidste gang at vi booker her.

Meget servicemindede og hjælpsomme.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

Vælg mellem 1.064 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903