Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved Blokhus privat. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 436 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus Emne nr.121-14-0163
Blokhus Emne nr.121-14-0163

Lej dit sommerhus ved Blokhus privat her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhus ved Blokhus privat hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus ved Blokhus privat.

Det slet ikke noget at opnå alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus ved Blokhus privat til en lavere pris end vores.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

Vi har været i Hune før og kommer gerne til byen igen. Sommerhuset er placeret helt fantastisk. Skøn natur.

Skøn natur og havet som nabo.

Dejligt område, stille og roligt sted.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus ved Blokhus privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved Blokhus privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtigt svar fra Feline og dejligt nemt. Kan anbefales.

Super god service og gode sommerhuse. Har booket mange gange hos Feline og har været yderst tilfreds hver gang.

Meget venlige og hjælpsomme ved tvivlsspørgsmål og lidt sen bestilling af ekstra-services.

God hjemmeside, nem booking, gode huse, gode last minute tilbud. Har brugt dem flere gange, altid en god oplevelse. Kan kun anbefales.

Vælg mellem 436 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.