Vælg Pandrup som en god og uforstyrret feriebase til samvær med familien. Her er alt, hvad I har brug for, og samtidig ikke langt til havet og en af Nordeuropas allerbedste badestrande. Leg og bad med børnene, sæt drage op eller gå en tur langs vandet, saml fine skaller og nyd synet og lyden af havet. Ta' på fisketur, besøg de mange attraktioner og gå på opdagelse i den skønne natur.
Vælg mellem 727 sommerhuse
På en dejlig, stor og åben naturgrund ved Pandrup i et pragtfuld og meget natursmuk område ligger dette velholdte sommerhus kun får hundrede meter fra standen og havet.
På en dejlig, stor og åben naturgrund i et pragtfuld og meget natursmuk område ligger dette velholdte sommerhus kun får hundrede meter fra standen og havet. Huset er lyst og venligt indrettet og et godt valg for en afslappende ferie på alle tider af året. Emne nr. 088-758

Pandrup ligger i fredelige og uforstyrrede omgivelser ved plantage af nåletræer og klithede kun 9 km fra de skønne strande ved Blokhus. Pandrup er en af områdets aktive handelsbyer med både dagligvare- og specialbutikker og events om sommeren. Pandrup Hestevæddeløb afholdes hvert år i august og er et af de få steder, hvor det er tilladt at spille på heste. Byen har fine svømme- og idrætsfaciliteter. Jetsmark Kirke fra 1100-tallet er velbesøgt af feriegæster pga. de enestående kalkmalerier.

Blokhus Strand er en af Nordeuropas allerbedste badestrande med fint, hvidt sand og høje klitter, så langt øjet rækker. Strækningen fra Rødhus til Løkken er en af de få, hvor man må køre i bil på stranden. Det gør det nemt for gangbesværede og barnevogne at komme helt ned til vandet. I sommerperioden kan man hver aften klokken 21.00 opleve Blokhus Kanonlaug affyrer Blokhus-kanonen ud over havet i forbindelse med solnedgangen.

Blokhus er et tidligere fiskerleje, og de fleste dage året rundt kan man købe friske fisk på stranden. Byen er et charmerende ferieparadis med gode spisesteder og shopping muligheder. Op til byen ligger klitplantagen, der egner sig perfekt til vandre- og cykelture. Geocaching er en sjov og anderledes måde at gå på opdagelse i naturen. Det kræver kun en GPS og nogle på forhånd oplyste koordinater, så er I klar til at gå på jagt efter de mange gemte skatte (caches) i naturen. Hos Visit Jammerbugten i Blokhus kan I leje en håndholdt GPS, hvor koordinaterne på forhånd er lagt ind.

Nordjylland byder på stort set alle typer af fiskeri. Drømmen om det store hav-fiskeeventyr kan opfyldes her. Det mest berømte sted er Det Gule Rev, hvortil bl.a. M/S Mølboen sejler fra Hanstholm. Langs den jyske vestkyst er der gode muligheder for kystfiskeri, og de smukke åer i Nordjylland er noget af det bedste havørredvand i Danmark. Fiskesøer er ideelle for en hyggelig familie-fisketur. Prøv bl.a. Blokhus Fiskepark og Løkken Fiskepark, der begge er børne- og handicapvenlige.

Jambo Feriepark i Saltum har Europas største minigolfbane med vilde og sjove oplevelser. Slå jer løs blandt elefanter og krokodiller, over hængebroer, gennem bjerge og fordi det afrikanske køkken.

Tæt på Pandrup er der hele fem skønt beliggende naturlegepladser. Tag picnickurven med og nyd nogle dejlige timer på skovtur med god tid til hinanden. En af legepladserne ligger i Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage. Her findes desuden bl.a. en 8 km mountainbikerute, motionssti og flere vandreruter. Har I mod på flere udfordringer findes en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter i plantagen ved Slettestrand/Svinkløv. Der kan lejes cykler hos Feriecenter Slettestrand. Er I mere til rolige familie cykelture på almindelige cykler i det skønne landskab, er der mange afmærkede ruter at vælge imellem – og gode kort fås på turistbureauerne.

Det store subtropiske Badeland i Feriecenter Nordsøen i Blokhus har åbent hele året. Badelandet er et skønt sted at tilbringe en kold eller våd feriedag, og her er noget for alle familiens medlemmer. Når svømmehuden indtræffer, kan børnene brænde det sidste krudt af i det store aktivitetsrum og hvem ved – måske skal de voksne lige et smut forbi fitnesscentret.

Blokhus Ridecenter har ca. 100 islandske heste og arrangerer guidede ture i skoven og på stranden. Man skal være min. 9 år for at komme med på turene. Børn under 9 år tilbydes trækture på shetlandsponyer.

Tæt på Pandrup ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland; Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015. Her er alt fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Det er fart og spænding, sjov og hygge for hele familien.

Få en hyggelig dag på Hjortdal Dyrefarm. I parken bor ca. 350 dyr fordelt på ca. 50 racer. I kan opleve masser af dejlige “Klappedyr” som f.eks. dværggeder og kaniner, men også mere eksotiske dyr, bl.a. kænguruer og næsebjørne. Parken har også en dejlig legeplads, minigolf og ponyridning i højsæsonen.

I Aalborg Zoo kan I møde nogle af verdens mest spændende dyrearter. Besøg isbjørne, tigre og løver i det nye rovdyranlæg, den afrikanske savannestald med antiloper, og vortesvin eller andre eksotiske dyr fra hele verden.

Leje af sommerhus i Pandrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Pandrup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Pandrup har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Pandrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Pandrup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Pandrup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Pandrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Pandrup hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Pandrup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Pandrup, et feriehus i Pandrup eller en feriebolig i Pandrup, er der ingen, der har en lavere pris, end vi har. Feline giver dig ferie i Pandrup til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Pandrup nu!

Vælg mellem 727 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Ikke gåafstand til strand og Blokhus by, men i bil var det perfekt
Blokhus
10 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Et meget stille og roligt område, med god udsigt
Blokhus
10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Hyggelig by og god natut
Blokhus
16 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Vi synes det er et dejligt område, vi gik turer til Jammerbugten, og satte drage op, der var bare så smukt. Og så spiste vi på Futten, et dejligt sted. Da vi kørte tilbage til sommerhuset, var der den flotteste solnedgang.
Rødhus
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Stille og rolig område på blind vej, lidt tæt på den ene nabo, meget åbnet imellem.
Blokhus

Andre artikler

  1. Sommerhus Blokhus

    Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
    Blokhus Strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland