Hune ligger som en smuk perle ved Blokhus Strand - en af Nordeuropas allerbedste badestrande med hvidt sand og klitter, så langt øjet rækker. Hune er omkranset af klitplantage, der indbyder til cykel- og vandreture. Udflugtsmål er der masser af lige fra Fårup Sommerland, aktivitetspladsen Gateway Blokhus, Bulbjerg Knude og den berømte Have i Hune. Lystfiskere har også fine oplevelser i vente.
Vælg mellem 1.524 sommerhuse
Skønt sommerhus til 6 personer beliggende på en åben naturgrund i Hune.
Skønt sommerhus til 6 personer beliggende på en åben naturgrund i Hune, kun få minutters kørsel fra Blokhus by, den brede sandstrand og det flotte Vesterhav. Emne nr. 130-A13246

Den indbydende sandstrand er ideel til ferieaktiviteter, hygge og samvær med familien. Har I lyst, kan I samle rav og smukke skaller, bygge sandslotte og soppe i havet eller bare slappe af og nyde freden og roen til lyden af bølgerne. Det er tilladt at køre på stranden, så det er nemt at komme ned til vandet. I sommermånederne markeres solnedgangen ved, at Blokhus Kanonlaug affyrer kanonen ud over havet. Kom og vær med til denne stemningsfyldte oplevelse. De fleste dage året rundt kan der købes friskfangede fisk på stranden.

Nyder I at opleve ferieområdet på cykel, vil den storslåede og naturskønne egn begejstre jer. F.eks. løber den nationale cykelrute, Vestkyststien, gennem området, ligesom der er mange fine veje gennem skov og klitplantage, der også er velegnede til cykel- og vandreture. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes i alle udgaver hos Hune-Blokhus Cykeludlejning.

I den sydlige del af klitplantagen mellem Hune og Blokhus finder I Gateway Blokhus. Uanset smag og ønsker er her noget for hele familien, og en dag er hurtigt gået. Mountainbikerute, motionssti, vandreruter, en stor plæne med mulighed for boldspil og en naturlegeplads af høj kvalitet. Legepladsen er anlagt i et kuperet terræn, og de rustikke legeredskaber og balancestammer er alt sammen af træ. Redegynge, tarzanbane, rutsjebane og svævebane er blandt børnenes foretrukne oplevelser. På det store picnicareal er der opstillede borde-bænkesæt, bålpladser og en naturbageovn, hvor I selv kan bage jeres brød. Der er gratis brænde og naturligvis vandhaner på pladsen.

Naturoplevelser er også krondyrbrøl og spiselige svampe, og ingen kender Jammerbugtens natur og dyreliv bedre end de lokale naturvejledere. Tag med på tur - udbuddet er bredt for både børn og voksne på guidede ture, familiecykelture og GPS-løb.

Bulbjerg Knude er et barsk og unikt sted, hvis historie går mere end 60 mio. år tilbage. Oplev naturen fra dette enestående sted, kaldet Jyllands Skulder. 47 m over havet hvor vinden suser og tiden står stille. Ved pålandsvind er det muligt at observere suler, kjover og andre spændende havfugle på fuglefjeldet. Ved foden af Knuden er der gode fangstmuligheder for laks, rødspætter, havørred, tunge og torsk, så husk at medbringe fiskestængerne.

Er familiens firbenede medlem med på ferie, kan I med fordel besøge hundeskoven i Lild Klitplantage. Her må tumles uden snor, og der er en vandpost ved p-pladsen.

Haven i Hune er en blomstrende og arkitektonisk smuk oase anlagt midt i klitplantagen. Haven fremstår som én stor oplevelsespark, suppleret med butik, maleriudstilling, plantesalg m.m. I kaffehuset serveres varme drikke og hjemmebag, som må nydes overalt i haven. Haven besøges hvert år af mere end 20.000 gæster.

Hver søndag fra juni til september afholdes torvemarked i Hune, hvor I kan gå på opdagelse mellem sjove og gode fund og lade jer friste af de lækre varer på råvaremarkederne.

Har I længe haft lyst til at prøve en Segway, så er det nu, I skal slå til. Hver dag hele sommeren og i alle weekender fra påske til efterårsferien arrangeres der guidede ture af Segwaynord.dk fra Strandcentret i Blokhus. Hjelm og instruktion medfølger.

Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder I forlystelsesparken Fårup Sommerland med vilde rutsjebaner, børnetivoli og Danmarks største og vådeste vandland. Rutsjebanen Orkanen kører som den eneste rutsjebane i Norden både over og UNDER vandet! Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015.

Leje af sommerhus i Hune med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Hune med netop den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Hune er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Hune nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Hune - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Hune. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Hune. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Hune hos Feline nu!

Ferie til en god pris - lej sommerhus i Hune her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Hune, et feriehus i Hune eller en feriebolig i Hune, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Hune til en god pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hune nu!

Vælg mellem 1.524 sommerhuse

Områdeanmeldelser

11 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Området er et nybygger område og er meget åben. Der er lidt langt til havet og til reel indkøb.
Grønhøj
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Der er så dejligt i det område og samtidig har man Blokhus og Fårup Sommerland indenfor 15min kørsel.
Saltum
8 voksne 3 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
dejlig stor grund
Saltum
6 voksne 2 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Tæt på by og strand. Roligt område.
Blokhus
8 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
****
Grønhøj Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Blokhus

    Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
    Blokhus Strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland