Saltum Strand er et hyggeligt område med klitter og store kuperede plantageområder. De 100 meter høje bakker gør Saltum til Jammerbugtens alpeland. Det rolige og uforstyrrede område er ideelt til en familieferie, da her samtidigt er et væld af tilbud og aktiviteter, så hele familien kan få deres ferieønsker opfyldt. Saltum Strand er en bred og børnevenlig sandstrand med det eftertragtede Blå Flag.
Vælg mellem 528 sommerhuse
En rigtig perle af et sommerhus til 6 personer beliggende i det attraktive områve ved Saltum Strand.
En rigtig perle af et sommerhus til 6 personer beliggende i det attraktive område ved Saltum Strand. Fra huset er der kun få hundrede meter til stranden og Vesterhavet. Omkring huset er der en 70 m² stor træterrasse. Emne nr. 088-797

I Saltum by findes både butikker og spisesteder. Byen har flere fine gallerier, der udstiller kunsthåndværk, f.eks. skulpturer, malerier og keramik samt smykke- og glaskunst.

De mange solskinstimer er med til at gøre området meget populært. Her kan man opleve det helt særlige lys, som tiltrækker kunstmalerne. Intet sted er solnedgange smukkere end set fra en klit ved Vesterhavet. Den smukke natur indbyder til vandreture. Foretrækker I at opleve området på cykel eller til hest, er her også masser af stier.

Bulbjerg er Jyllands eneste klippe. Udover at give en fantastisk udsigt over Vesterhavet, er limstensklippen også hjemsted for mange forskellige fuglearter; blandt andet 500 par rider, suler, kjover, lunder og mallemukker. Bulbjerg er konstant udsat for nedbrydning af Vesterhavets voldsomme bølger.

Rubjerg Knude Fyr - Danmarks bud på Sahara - er et af Nordjyllands varemærker og er et populært udflugtsmål. Gå ikke glip af at opleve det historiske fyr, som forventes at skride i havet inden år 2020.

Det tidligere fiskerleje Blokhus har kilometervis af hvid sandstrand, et væld af gode spisesteder og butikker og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren, som gør byen særdeles attraktiv. Oplev Blokhus Saltcenter, der syder salt af havvandet ved Blokhus - enten som neutralt salt eller med krydderurter - så vidt mulig urter fra egen have. Her laves også badesalt og skrubsalt.

Løkken Strand er et særsyn med de 500 ikoniske badehuse, der vidner om gamle dages badeferier. Stranden har det fineste hvide sand – og selvfølgelig Det Blå Flag. Fiskerne trækker stadigt deres fiskerbåde op på stranden, så her er altid noget at se på. Byens mange butikker og cafeer lokker, og der afholdes ofte kræmmermarkeder. Action House i Løkken byder på mange forskellige aktiviteter – bl.a. bowling og det store legeland.

På Børglum Bakke lige uden for byen ligger Børglum Kloster. I vikingetiden lå her en kongsgård, og i ca. 1060 blev der oprettet et bispesæde på stedet - et magtcentrum op gennem hele middelalderen. Klostret er en stor oplevelse for både børn og voksne.

I Hirtshals kan man tage en rundfart i den imponerende havn, købe friskfanget fisk med hjem til aftensmaden og handle i gågadens spændende butikker. Byen har også mange lækre spisesteder. Derudover byder Hirtshals på spændende attraktioner. Nordsøen Oceanarium lader jer komme helt tæt på hajer, klumpfisk og sæler. Hirtshals Museum fortæller om byens og havnens historie. Bunkermuseet Batteri 10 er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig, der er åbent for publikum.

Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder I forlystelsesparken Fårup Sommerland, Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Rutsjebanen Orkanen kører som den eneste rutsjebane i Norden kører både over og UNDER vandet!

Familiens lystfiskere finder et sandt eldorado i Nordjylland. Her er der mulighed for stort set alle typer af fiskeri. Her er hav, fjorde, åer, søer – og her er både saltvand og ferskvand, så alle danske fiskearter er inden for kort afstand. M/S Mølboen fra Hanstholm sejler til det berømte Gule Rev. I Ny Thorup Put & Take ikke langt fra Brønderslev er der mulighed for at sætte ny rekord, da ørrederne vejer helt op til 10 kg. Mon ikke det kan gøre selv en garvet lystfisker glad.

Leje af sommerhus Saltum Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Saltum Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Saltum Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus Saltum Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Saltum Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Saltum Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Saltum Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Saltum Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Saltum Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Saltum Strand, et feriehus Saltum Strand eller en feriebolig Saltum Strand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Saltum Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Saltum Strand nu!

Vælg mellem 528 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 maj
Området er perfekt
Saltum
5 voksne 1 barn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Flot kuperet område, stilheden .
Grønhøj
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 maj
Dejligt, uberørt område, kort til strand.
Saltum
7 voksne 3 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
1111
Kettrup
2 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Eeeeeeeelsker Saltum
Saltum

Andre artikler

  1. Sommerhus Blokhus

    Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
    Blokhus Strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland