Emne nr.: 160-D7746
Emne nr.: 160-D7746

Uanset hvilket ferieområde du søger et poolhus i, kan I alle se frem til til et ophold i rammer, der ligger langt ud over det sædvanlige. En pool er den ypperste luksus, der findes - og I vil med garanti nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Jo flere poolhuse du kan vælge mellem, jo bedre vil dine muligheder være for at finde netop det poolhus, der opfylder dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du havnet det helt rigtige sted; det er nemlig hos os, at du til hver en tid finder det største udvalg af skønt beliggende poolhuse.

Det er ganske simpelt at booke dit poolhus. Bookingen klares nemt og enkelt over nettet og er overstået på et øjeblik. Herefter er der kun tilbage at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den hvide Vesterhavsstrand med imponerende bredde og et bevokset klitlandskab med sommerhuse er kendetegnende for kysten ved Hune.

Ved Hune er der et lysstøberi, Blokhus Lys. Besøgende kan selv støbe stearinlys eller dekorere færdige lys. En dejlig souvenir.

Skulpturparken i Blokhus er alt andet end kedeligt. Kendte figurer lavet af forskellige materialer er udstillet i en smuk have.

Små fiskerhuse kan opleves langs gaderne i Løkken. På grund af disse er byen også et besøg værd. Den flotteste rute er hurtigt over stranden.

For kulturinteresserede er der også nogle gamle gravhøje at besøge i området, som alle er let tilgængelige fra Hune og giver et indblik i den forgangne tid.

I sommersæsonen er der også et lille loppemarked i Hune hver søndag. Her kan man finde alle slags skatte på en afslappet spadseretur gennem markedet og selvfølgelig møde de venlige indbyggere i Hune.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 130 sommerhuse