Fårup ligger ved Jammerbugten, hvor de fine sandstrande er brede og nærmest uendelige. Gå i vandkanten fra den ene ferieby til den næste og oplev rigtig badeby stemning. Klitterne indbyder til trave- og cykelture, og man kan færdes uforstyrret i den smukke natur. Lyt til bølgerne, der ruller mod stranden. Samtidig er her masser af sjov og oplevelser for hele familien, så alle får en god ferie.
Vælg mellem 1.336 sommerhuse
Fårup Emne nr. 121-14-0439
Emne nr. 121-14-0439

Havet og stranden virker dragende på store og små. Bare synet af havet og klitterne og det fine hvide sand, så er man solgt. Tag mad og drikke med i køletasken, en bog og måske en parasol, så er der slået lejr. Børnene vil elske at bygge og grave i sandet og hygge sig med at finde sten og skaller til at pynte mesterværkerne med. Nyd at have tid til hinanden og hjælp børnene med at sætte drager op. Bliver det for varmt, er det skønt med en tur i vandet. Trænger I til en pause fra solen, er der masser at se på. F.eks. i Blokhus hvor butikker, cafeer og ishuse ligger lige bag klitterne. Afslut dagen på stranden med en smuk solnedgang.

Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder I børnenes absolutte yndling: forlystelsesparken Fårup Sommerland, som er Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015. Her er alt, hvad hjertet kan begære lige fra vilde rutsjebaner, børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Det er fart og spænding, sjov og hygge, og selv de yngste kan være med.

Nordjylland byder på stort set alle typer af fiskeri. Drømmen om det store hav-fiskeeventyr kan opfyldes her, hvor kuttere stævner på havfiskeri næsten dagligt. Mest berømt sted er Det Gule Rev, som bl.a. M/S Mølboen sejler til fra Hanstholm. Hele vejen op langs den jyske vestkyst er der gode muligheder for kystfiskeri, og de smukke åer i Nordjylland er noget af det bedste havørredvand i Danmark. De mange put & take-søer er ideelle for en hyggelig familien fisketur.

Der er rigeligt med cykelruter at vælge imellem i Jammerbugten. Følg de velkendte blå og røde skilte, som markerer nationale og regionale ruter, eller brug et af de mange gode kort, som fås på turistbureauerne. Både i Blokhus og Slettestrand er der anlagt udfordrende MTB ruter af forskellige sværhedsgrader, og i plantagen ved Slettestrand/Svinkløv findes en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter. Der kan lejes cykler hos Feriecenter Slettestrand.

Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat og et af de vigtigste for ynglende vandfugle. Fra de mange udsigtstårne og fugleskjul kan man følge det rige fugleliv.

Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjeld, og havfuglen riden yngler på klintens stejle sider. Den 47 m høj kalkstensknude danner et markant fremspring på Hanherreds kyst mod Jammerbugten. Gå en tur på klinten og nyd roen og den enestående udsigt over den skønne natur og havet.

I Hirtshals ligger Nordsøen Oceanarium med spændende eventyr under havets overflade. Oceanariet er Nordeuropas største akvarium, og de 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr giver mulighed for at bruge en hel dag i det våde element. Europas største skibsvrag i naturlig størrelse med et væld af dyreliv og overraskelser, tusindvis af stimefisk, flere end 50 hajer fordelt på 6 arter, og et væld af bundlevende dyr er med til at skabe en naturtro bid af Nordsøen.

I Aalborg Zoo møder I verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre og dejlige dyreunger. I kan opleve dyrene under jorden, på jorden og højt over jorden. Sno jer rundt på junglestier, kom i øjenhøjde med tigeren, når den svømmer i vandhullet, og gå højt over anlægget på gangbroer, der fører til tårne placeret inde i dyrenes anlæg. Besøg også zoos store naturlegeplads.

Leje af sommerhus i Fårup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Fårup med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Fårup er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Fårup nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Fårup - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Fårup. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Fårup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Fårup hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Fårup her
Ferien er den tid på året, alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Fårup, et feriehus i Fårup eller en feriebolig i Fårup er der ikke andre, der har en billigere pris, end vi har. Feline betyder ferie i Fårup til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Fårup nu!

Vælg mellem 1.336 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Stille og roligt ??
Blokhus / Hune / Rødhus
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Dejligt tæt på stranden, hvor der var et hyggeligt lille ishus. På stranden holder en fiskebil til hvor der kunne købes lækkerier både fersk og røget fra havet. Ca 10 min bil kørsel væk fra løkken by og ca. 15 min kørsel fra fårup sommerland.
Grønhøj
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Fantastisk område.
Grønhøj
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Super med legeplads, multibane og tennisbane. Ok afstand til stranden.
Blokhus
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
meget lækkert område
Saltum

Andre artikler

  1. Sommerhus Blokhus

    Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
    Blokhus Strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland