Vesterhavet og den skønne, hvide sandstrand er kun et stenkast væk, hvis du tilbringer din ferie i et sommerhus i Blåvand ved Strandparken.
Se sommerhuse på Strandparken i Blåvand Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand strandparken_340-050
Emne nr. 340-050.

Sommerhus på Strandparken i Blåvand

Naturskønne grunde, mange afgrænset og beskyttet ved træer, hyggelige sommerhuse og bevoksede klitter dominerer billedet ved Strandparken, en vej, der slanger sig gennem Blåvands sommerhusområde næsten helt ned til vandkanten.

I dette område af Blåvand ligger der vidunderlige og meget komfortable sommerhuse, mange med de for Blåvand typiske stråtækkede tag. Der er ikke langt til bymidten og samtidig er man tæt ved bademulighederne.

"Alt kan nemt nås med cykel eller til fods" bekræfter Sabine Burkhard. "Vi var meget tilfredse og ville til enhver tid vende tilbage."

Du kan nemt finde et sommerhus ved Strandparken i Blåvand på denne side, hvor du får det største udvalg.

Hvis du er i tvivl om noget eller har særlige ønsker er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling, som gerne hjælper med at finde det sommerhus på Strandparken i Blåvand som opfylder dine ønsker og krav.

Se sommerhuse på Strandparken i Blåvand

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet