En frodig flora og fauna, og et smukt kuperet landskab karakteriserer øen Als. Ferieområdet Asserballe ligger direkte på kysten nær stranden, og er den perfekte base til at besøge øens attraktioner og nyde udendørs aktiviteter med familien.
Vælg mellem 37 sommerhuse
Sommerhus Asserballe_121-65-2009
Emne nr. 121-65-2009

Ferieområdet Asserballe er et lille ferieparadis for hele familien. Asserballe er beliggende i det magiske landskab på øen Als, hvor ferieområdet ligger fredeligt og idyllisk, lige ved kysten. Kun 3 km fra havnebyen Fynshav ligger feriestedet med sine fortryllende sommerhuse designet til familier – det ideelle tilflugtssted for en afslappende ferie, hvor alle familiemedlemmerne kan starte og afslutte dagene sammen. Omkring Asserballe finder du ikke kun mange supermarkeder til de daglige indkøb, men også kulinariske lækkerier i de smukke, familievenlige restauranter.

Øen Als har et mildt klima og en tilsvarende rig flora og fauna. Øen har eksotiske planter, som ikke trives i andre dele af landet. Det er dog især øens strande, som er legendariske. Feriestedets strand ligger i læ for vinden, og tilbyder derfor gode forhold til svømning, solbadning, løb og leg, mens du også kan nyde en gåtur langs kysten. Specielt børn elsker at kigge efter sten og muslingeskaller på stranden.

Kun 15 km fra Asserballe finder du Skovmose stranden, som er den smukkeste strand på øen. Med en længde på 5 km, fascinerer den brede sandstrand sine besøgende. Her er der ikke kun plads en til hyggelig familiepicnic, men også til drageflyvning og leg.

Med de smukkeste skove i landet, er øen også et paradis for naturelskere. Især vandre- og cykelture er perfekte til at nyde de smukke skove og naturen. Nørreskov er den største skov på Als, og den imponerer med sine smukke træer og behagelige naturstier samt afmærkede vandrestier. Lige så indbydende er skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, som er kendt for at have den største samling af stendysser i Nordeuropa. Naturområdet Dybbøl Banke er også meget kendt. Området er i dag under særlig beskyttelse som en nationalpark.

Øen begejstrer også med sine mange havne, hvor det er muligt at komme på en sejltur. Det er også interessant for lystfiskere at tage på ferie i Asserballe, da der er mange gode fiskepladser rundt om på øen. Det er også muligt at dykke ud for kysten og udforske de forskellige skibsvrag, der ligger på havbunden.

Det er også meget flot at tage en tur til Vibæk vandmølle, som kun er 12 km væk fra byen. Det er også værd at se både Nordborg Slot og Augustenhof Slot. Begge slotte er ideelle til at give indsigt i områdets historie. Hvis du besøger Dybbøl Banke Nationalpark, bør du også holde ind, da der her engang var en slagmark.

Et besøg i den velkendte by Sønderborg anbefales også. Byen brillerer ikke kun med en smuk havnefront, men tilbyder også en historisk bymidte og en tiltalende gågade.

Leje af sommerhus i Asserballe med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Asserballe med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Asserballe på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Asserballe - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Asserballe. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Asserballe. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Asserballe her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Asserballe, et feriehus i Asserballe eller en feriebolig i Asserballe er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Asserballe til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Asserballe nu!

Vælg mellem 37 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Super område og udsigt
Nørre Kettingskov
4 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Dejligt område til gå-ture
Nørre Kettingskov
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Har været i området i andre og bedre huse flere gange. Skønt og stille..
Nørre Kettingskov
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fredeligt sommerhusområde med mange gode muligheder for gåture .
Nørre Kettingskov
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stranden som ligger i gåafstand er voldsomt stenet med ret store sten. Ikke en bade strand men fin at finde sten og strandting på.
Nørre Kettingskov

Andre artikler

 1. Sommerhus i Fynshav

  Den idylliske havneby Fynshav er beliggende på den maleriske ø i Østersøen Als, og er en by, der gennem dens fredelige og rolige atmosfære gør indtryk. Med mange forrygende naturoplevelser og mange seværdigheder, får I en uforglemmelig ferie i Fynshav.
  Sommerhus Fynshav_121-65-1003
 2. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 3. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen