På østkysten af øen ligger det familievenlige ferieområde Ertebjerg Hav. De smukke omgivelser inviterer til en masse udendørs aktiviteter, mens attraktive udflugter og seværdigheder sørger for en varieret ferie.
Vælg mellem 107 sommerhuse
Sommerhus Ertebjerg Hav_090-68929
Emne nr. 090-68929

Med en idyllisk beliggenhed præsenterer ferieområdet Ertebjerg Hav sig som et meget familievenligt område. Øens smukke naturlandskab og den rolig atmosfære gør det muligt for alle at stoppe op og slappe af. Ferieområdet er især populært blandt familier, da man her finder attraktive sommerhuse, som er skræddersyet til familiens behov. I Ertebjerg Hav er det altså både muligt at tilbring og nyde tid sammen, samtidig med at man kan trække sig tilbage og slappe af med en bog i sommerhusene. Omkring ferieområdet er der adskillige butikker, indbydende restauranter og hyggelige caféer.

Ertebjerg Hav er det perfekte udgangspunkt til at udforske øen. Uanset, om man cykler eller går, er stinettet på Als omfattende og det er let at sammensætte passende ruter. Hvis du rejser langs kysten, er det helt sikkert værd at besøge den rolige lystbådehavn og fiskeri i Mommark. Havnens atmosfære er helt unik, og hver dag er det muligt at købe friskfanget fisk.

Derudover frister vidunderlige strande langs kysten. Stranden ved Skovmose betragtes som en af de smukkeste badestrande på øen. Med en længde på 5 km og en tiltalende bredde, tilbyder stranden ideelle forhold for børnefamilier. Als begejstrer også med skrænter, der veksler mellem badestrande, fjorde og bugter. Øen er blandt andet et paradis for sportsfiskere, da øen har mange vandløb, Put & Take søer og havet er selvfølgelig også rigt på fisk.

Naturelskende og historieinteresserede familier bør bestemt besøge skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, da man her kan finde den største samling af stendysser i Nordeuropa. Hvis du tilbringer din ferie i ferieområdet Ertebjerg Hav, kan du besøge adskillige historiske seværdigheder inden for en kort rækkevidde. Foruden de mange stendysser er der også flere velbevarede kæmpehøje, historiske møller og slotte i området.

Særligt kendt er Dybbøl Mølle, som blev bygget i år 1744. En anden mølle, som også er et besøg værd, er Vibæk Mølle. Det anbefales også at besøge de nærliggende slotte Sønderborg Slot, Nordborg Slot og Augustenborg Slot. Især Augustenborg Slot er fascinerende at besøge med sit lille museum, som giver indsigt øens historie. Et besøg på Sønderborg Slot kan med fordel kombineres med et besøg og en shoppingtur i byen.

Med alle udflugterne og seværdighederne er det også vigtigt at planlægge dage, hvor man ikke skal lave andet end at slappe af. Det kan man f.eks. gøre ved at gå langs stranden og samle muslingeskaller og sten, eller man kan slå sig ned på stranden og nyde havudsigten. Det anbefales også at planlægge en hyggelig picnic på jeres spadsereture i området, da der ikke er noget bedre end at nyde en rolig picnic med sine kære i udkanten af skoven, på stranden eller ved en søbred.

Privat sommerhusudlejning i Ertebjerg Hav - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Ertebjerg Hav er ejet af private. Derfor kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus i Ertebjerg Hav. Når du vælger at leje sommerhus privat i Ertebjerg Hav hos Feline, havner du ikke i den situation, at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder gennem vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Ertebjerg Hav? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Ertebjerg Hav hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Ertebjerg Hav

Her finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse i Ertebjerg Hav. Feline har samlet sommerhuse i Ertebjerg Hav fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem.

Leje af sommerhus i Ertebjerg Hav med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Ertebjerg Hav med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Ertebjerg Hav på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Ertebjerg Hav - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Ertebjerg Hav. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Ertebjerg Hav. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ertebjerg Hav her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Ertebjerg Hav, et feriehus i Ertebjerg Hav eller en feriebolig i Ertebjerg Hav er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Ertebjerg Hav til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ertebjerg Hav nu!

Vælg mellem 107 sommerhuse

Andre artikler

 1. Sommerhus i Fynshav

  Den idylliske havneby Fynshav er beliggende på den maleriske ø i Østersøen Als, og er en by, der gennem dens fredelige og rolige atmosfære gør indtryk. Med mange forrygende naturoplevelser og mange seværdigheder, får I en uforglemmelig ferie i Fynshav.
  Sommerhus Fynshav_121-65-1003
 2. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
 3. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.