Den sydlige danske Østersø er det perfekte feriested til dem, som ønsker fred og afsondrethed i deres ferie. Det lille ferieområde Kettingskov på Als tilbyder både afslapning og adskillige seværdigheder i området.
Vælg mellem 36 sommerhuse
Sommerhus Kettingskov_121-65-2002
Emne nr. 121-62-2002

Kettingskov er beliggende på østkysten af Als, som befinder sig i den sydøstlige del af Jylland. Als er ganske vist en ø, men er kun adskilt fra fastlandet af den smalle kanal Alssund. Øen kan nås via to broer eller via en færge fra Fyn.

Ferieområdet Kettingskov består af ganske få huse, om ligger lige ved kysten til Østersøen. Husene er adskilte af grønne områder, så det er muligt at få privatliv og fred på din ferie. Kettingskov er altså den perfekte destination, hvis du leder efter ro og privatliv på din ferie. Her kan du under alle omstændigheder slappe af og endelig finde tid til dig selv og din familie.

Ingen af husene i Kettingskov ligger mere end et par hundrede meter fra kysten, hvor en smal stenstrand strækker sig i mange kilometer i begge retninger. Med det lune vand og de milde bølger, er Østersøen perfekt at bade i for både børn og voksne.

Den nærmeste større flække er Fynshav, som ligger lidt mere en 5 km nord for Kettingskov. Her finder man færgerne til de nærliggende øer Fyn og Ærø, samt en lille havn og strand. Derudover tilbyder Fynshav nogle få butikker og et lille udvalg af restauranter.

Godt 10 km væk ligger den lille by Augustenborg, som også har et slot af samme navn. Slottet blev bygget i årene 1770-1776, da Augustenborg udviklede sig til en lille residensby. Men sin jævne facade fra den sene barok, bliver slottet betragtet som et af de smukkeste slotte i denne æra i Danmark. I dag er Augustenborg Slot hjemsted for landbrugsmyndighederne, og derfor kan slottet ikke ses indvendigt. Den smukke slotspark, som omgiver slottet og ligge lige ned til kysten af Augustenborgfjord, er tilgængelig for offentligheden. Lejlighedsvis er der koncerter med klassisk og moderne musik i slotsparken.

Den nærmeste større by er Sønderborg, som har omkring 28.000 indbyggere. Med de to broer – en i det indre byområde og en moderne motorvejsbro nord for byen – er Sønderborg praktisk talt porten til Als. Byen ligger på det smalleste punkt i Alssund, som kun er 250 meter bred, og derfor minder mere om en flod.

Alssunds bredder er hjem af en række historiske huse, som betragtes som nogle af de smukkeste i Danmark. I nærheden spænder Kong Christian den X’s Bro, som forbinder den gamle bydel med den nyere bydel på den modsatte bred. Som et regionalt midtpunkt tilbyder Sønderborg et bredere udvalg af restauranter og caféer samt gode shopping muligheder.

I Sønderborg ligger der også et slot – Sønderborg Slot, som stammer fra det 12. århundrede, hvilket gør det til en af de ældste bygninger i Sønderjylland. Med sin simple gammeldags murstensfacade og sit firevingede anlæg ligger slottet direkte på bredden af Alssund. Inde i slottet er der i dag et regionalhistoriskmuseum.

Privat sommerhusudlejning i Kettingskov - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Kettingskov er ejet af private. Derfor kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus i Kettingskov. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Kettingskov hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service på alle destinationer igennem vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Kettingskov? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat i Kettingskov hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Kettingskov

Her kan du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse i Kettingskov. Vi har samlet sommerhuse i Kettingskov fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen.

Leje af sommerhus i Kettingskov med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Kettingskov med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Kettingskov har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Kettingskov - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Kettingskov. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Kettingskov. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Kettingskov her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Kettingskov, et feriehus i Kettingskov eller en feriebolig i Kettingskov, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris, end vi har. Feline giver dig ferie i Kettingskov til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Kettingskov nu!

Vælg mellem 36 sommerhuse

Andre artikler

 1. Sommerhus i Fynshav

  Den idylliske havneby Fynshav er beliggende på den maleriske ø i Østersøen Als, og er en by, der gennem dens fredelige og rolige atmosfære gør indtryk. Med mange forrygende naturoplevelser og mange seværdigheder, får I en uforglemmelig ferie i Fynshav.
  Sommerhus Fynshav_121-65-1003
 2. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
 3. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.