De smukke strande på Als og en utrolig smuk natur omgiver ferieområdet Naldmose Strand. Talrige familievenlige udflugtsmål og interessante seværdigheder sørger for nogle afvekslende feriedage. Særligt ture gennem naturen begejstrer hele familien.
Vælg mellem 9 sommerhuse
Sommerhus Naldmose Strand_130-F09337
Emne nr. 130-F09337

Ferieområdet Naldmose Strand ligger kun 2 km fra havnebyen Fynshav. De rolige og alligevel bynære omgivelser imponerer fra første øjekast og tilbyder familier et passende miljø for en ubesværet ferie. Takket være familievenlige sommerhuse, kan alle familiens medlemmer føle sig godt tilpas og slappe af her. Et sommerhus i Naldmose Strand er det ideelle udgangspunkt for små og store eventyr på øen Als. Øen kan udforskes rigtig godt på både vandreture og cykelture. Der er meget gode indkøbsmuligheder og gode familievenlige restauranter i nærheden af sommerhuset.

Takket være placeringen nær stranden, er Naldmose Strand meget populær. Stranden, som ligger i læ, inviterer jer til at bade og nyde smukke gåture på stranden. Hvis I har lyst, kan I gå på jagt efter muslingeskaller eller bygge sandslotte her. Med det blå flag tilbyder stranden meget rent vand.

Lidt længere langs kysten ligger fuglereservatet Trillen med en sjældent benyttet strand, som også er værd at besøge. Stranden ved Skovmose er en af de smukkeste strande på øen, omkring 20 km fra Naldmose Strand, som imponerer med en længde på 5 km. Den brede strand er især smuk, når familier flyver med drager her, men stranden er også perfekt til at bade eller et spil beachvolley.

På ture langs kysten finder I altid smukke havne, selvom øen er kendt for sit meget milde klima. Hvis I er opmærksomme, når I går gennem landskabet, vil I altid støde på eksotiske planter der ikke findes andre steder i landet. Med en kystlinje på 165 km og et landskab, der veksler mellem dale og bakker tilbyder Als et vidunderligt landskab til nogle afslappende feriedage.

De maleriske bugter, fjorde og de rå klinter veksler langs kysten, så det er altid værd at tage på en tur langs kysten. Als frister dog også med landets smukkeste skovområder. Nørreskov indbyder bl.a. til opdagelsesture. Det er den største skov på øen, og er ideel til cykel- og vandreture. Det er også interessant at besøge skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, hvor I finder Nordeuropas største samling af dysser.

Den lille fiskerby Høruphav, som i dag er kendt for sin smukke lystbådehavn, er meget autentisk. Rundt om landsbyen finder I skønne vandrestier, som fører ud i naturområdet Trillen. Derudover finder I også et glaspusteri i byen, som byder på smuk glaskunst. Et besøg på værkstedet er interessant, da børn også får en idé om, hvilke råstoffer og hvor meget kunnen håndlavet glas behøver.

Det er bestemt også værd at besøge byen Sønderborg, 16 km væk, som både har gode shopping muligheder og en historisk bymidte.

Leje af sommerhus i Naldmose Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Naldmose Strand med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Naldmose Strand på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Naldmose Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Naldmose Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Naldmose Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Naldmose Strand her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Naldmose Strand, et feriehus i Naldmose Strand eller en feriebolig i Naldmose Strand er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Naldmose Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Naldmose Strand nu!

Vælg mellem 9 sommerhuse

Andre artikler

 1. Sommerhus i Fynshav

  Den idylliske havneby Fynshav er beliggende på den maleriske ø i Østersøen Als, og er en by, der gennem dens fredelige og rolige atmosfære gør indtryk. Med mange forrygende naturoplevelser og mange seværdigheder, får I en uforglemmelig ferie i Fynshav.
  Sommerhus Fynshav_121-65-1003
 2. Sommerhus på Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 3. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen