Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Ebeltoft til 10 personer. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 163 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus i Ebeltoft til 10 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus i Ebeltoft til 10 personer hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus i Ebeltoft til 10 personer hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus i Ebeltoft til 10 personer, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så vigtigt er det dog, at du på denne måde forbedrer dine muligheder for at booke det sommerhus i Ebeltoft til 10 personer, som du helst vil have.

Tips til ferieoplevelser

Ebeltoft er en dejlig by - har været der før. Besøg endelig Fregatten Jylland.

Huset ligger dejligt ugeneret med gode udearealer. Kort afstand til stranden, hvor det er rigtigt godt at bade.

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Dejligt roligt område. tæt på stranden, tæt på Ebeltoft, Ree Park osv.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus i Ebeltoft til 10 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Ebeltoft til 10 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Ebeltoft til 10 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Skarp pris. Feline har et godt udvalg og var de eneste der stadig havde plads i sidste øjeblik :o)

FELINE=FANTASTISK. Vi har lejet igennem Feline mange mange gange. 1. gang levede det ikke helt op til almindelig standard. Skrev til Feline en gang om vores oplevelse og ved I hvad: vi fik et nyt ophold GRATIS. FANTASTISK service. Kan kun anbefales.

Flinke damer jeg har snakket med.

Ingen problemer. Det bliver ikke sidste gang vi skal leje feriebolig igennem Jer :-) SUPER SUPER

Vælg mellem 163 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903